Galatasaray-Fenerbahçe maçı ne olur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fenerbahçe'nin çok eksiği olduğu gibi takımda 1-2 oyuncu hariç formda adam yok.
Fenerbahçe her ne kadar kazanmak zorunda olsa da işi fazlasıyla zor, mental olarak da iyi durumda değiller.

Galatasaray erken bir gol bulursa tarihi farka bile gidebileceğini düşünüyorum.

Umarım hakem bu yılın ilk GS-FB derbisinde olduğu gibi her şeye faul çalarak maçı katletmez de futbola doyacağımız bir maç olur.
 
Bence Galatasaray ya kazanacak ya da berabere kalacak diyorum. En kötü senaryoda berabere kalır. Evinde bu maçı vermez. Dominant bir oyun bekliyorum. Siz ne diyorsunuz? Skor olarak ve oyun olarak tahminlerinizi bekliyorum. Aramızda bir kahin vardır belki.
3-1 Galatasaray.

Evet gerçekten ya. Vere vere bunu mu vermişler?
Geçen maç 10 saniyede bir oyun duruyordu hakem yüzünden. Gene aynısı olacak bence.
 
Bir fenerbahçeli olarak tahminim Galatasaray'ın çok rahat bir şekilde yenecek olması. İsmail, irfan ve becao yok ki irfan en formda olan futbolcuydu İsmail olmadığı zaman onun yerine krunic, mert hakan ya da son maçta ki gibi djiku oynayabilir djiku orta sahada oynarsa sadece 2 stoperimiz kalıyor ki birisi eski sol bek bunlar oosterwolde ve çağlar ikisi de oyun kurulumu konusunda kötü, hata yapabilen, panikleyen tarzda stoperler. İkisi de sakatlıktan çıktı. Ayrıca şampiyonluğun resmi olarak olmasa da %99 ihtimalle Galatasaray'da olması ve maçın ev sahibinin Galatasaray olması gibi etkenler fenerbahçe takımının moralini bozacaktır. Ziyech mertens barış ve Icardi hücum hattı olarak büyük bir uyum içerisindeler ve fenerbahçe'nin son maçlarda ki durumu içler acısı. Hiç sanmıyorum ama İsmail kartal olurda geçen maçta ki gibi taktik değişikliğine giderse küçük bir şans olabilir ama GS evinde bu maçı vermez rahat bir şekilde kazanırlar diyorum. Skor tahmini olarak 4 - 1 GS, goller 2 Icardi, 1 Ziyech, 1 Mertens diyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı