Galatasaray-Fenerbahçe maçı ne olur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3-1 fenerbahçe alacak. GS'de torreira atacak, fenerde 2 golü irfan can, 1 gol tadicin penaltısından gelecek ve eğer bu tahmin tutarsa yarından itibaren milyoner olacağım.
Fenerbahçede irfan can oynamıyor...
@ACExACE Fener daha iyi oynuyor bu şekil devam ederse olabilir.
Bu saatten sonra Fenerbahçe'nin kazanması zor ama ne olacağı belli olmaz. Açıkçası ciddi anlamda Fenerbahçe istekli bir şekilde oynuyor, ben Fenerbahçeyi beğendim. Galatasarayda rehavet görüyorum, acilen toparlanmalı.
 
GS, Fener'in tahriklerine gelirse maçı kaybedecek. Hakem her iki tarafın da oyununu kesiyor. Ona rağmen ilk yarıdaki maça göre daha heyecanlı bir maç.
 
@bkzgr rehavetten çok fiziksel açıdan kötü. İkili mücadeleleri fener alıyor böyle giderse sürpriz olur.
Fiziki açıdan Galatasarayda sorun yok, taktiksel açıdan Fenerbahçe iyi hazırlanmış. İyi alan kapatıyorlar ve Galatasaraylı oyuncuları geçirmiyorlar, taç kullanmalarına bile izin vermemeye çalışıyorlar.
Rehavet kısmı ise şöyle, Galatasaray fenerbahçe kadar istekli oynamıyor.
Okan Buruk, Karagümrük maçında izlediği taktiğin bir benzerini izlemeye çalışıyor. O maçta bu taktik çalışmamasına rağmen hala bu taktikte ısrarcı olmasına asla anlam veremiyorum.
 
Kırmızı kart gayet doğru. Atağı kesiyor dümdüz.

Galatasaray'ı ilk yarı hiç beğenmedim. Özellikle Demirbay çok kötü.
Bence ucuz bir ikinci sarıdan kırmızı, ben olsam böyle bir derbide o kartı göstermem.
 
Galatasaray'ım maç öncesi kuru fasulye gömmüş gibi oynuyor, umarım Fener alır da 10 kişiye yenildik diye yerimize otururuz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı