Galatasaray-Fenerbahçe maçı ne olur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sezarın hakkı sezara, Fenerbahçe oldukça motiveydi ve kaliteli bir top oynayarak maçı hakkıyla kazandı. Galatasaray bu şampiyonluğa yakışmayacak bir maç oynadı ve kesinlikle kazanması gereken bir maçı kaybetti. Fenerbahçe taktik, teknik ve mental olarak maça çok iyi hazırlandığını gösterdi ancak aynısını Galatasaray için söyleyebilmem mümkün değil. Şampiyonluğunu ilan etmek için yalnızca 1 puana ihtiyacı olan takıma, karşısında 10 kişi kalan rakibini yenememek yakışmıyor.

Hakeme gelecek olursak yanlış kırmızı kart haricinde çaldığı düdüklerin tamamı Fenerbahçe lehineydi, olur olmadık pozisyonlara faul vererek oyunu durdurmaktan başka bir şey yapmadı. İlk derbide olduğu gibi rezil bir hakem yönetimi vardı.
 
70 dakika 10 kişi oynayan takıma kendi sahasında isabetli şut çekemeyen takım şampiyon oluyor. Lig daha kalitesiz olamazdı.

Bu biraz abartılı olmuş, İsmail Kartal bu maça hazırlanırken gösterdiği öz veriyi tüm maçlar için gösterseydi Fenerbahçe zaten şampiyon olurdu. Sahada Fenerbahçe'nin olmadığı Konyaspor, Sivasspor maçlarının yanında Kasımpaşa gibi daha birçok uydurma penaltılarla Fenerbahçe'nin kazandığını maçları da kenara atmamak lazım.
 
Sezarın hakkı sezara, fenerbahçe oldukça motiveydi ve kaliteli bir top oynayarak maçı hakkıyla kazandı. Galatasaray bu şampiyonluğa yakışmayacak bir maç oynadı ve kesinlikle kazanması gereken bir maçı kaybetti. Fenerbahçe taktik, teknik ve mental olarak maça çok iyi hazırlandığını gösterdi ancak aynısını Galatasaray için söyleyebilmem mümkün değil. Şampiyonluğunu ilan etmek için yalnızca 1 puana ihtiyacı olan takıma, karşısında 10 kişi kalan rakibini yenememek yakışmıyor.

Hakeme gelecek olursak yanlış kırmızı kart haricinde çaldığı düdüklerin tamamı fenerbahçe lehineydi, olur olmadık pozisyonlara faul vererek oyunu durdurmaktan başka bir şey yapmadı. İlk derbide olduğu gibi rezil bir hakem yönetimi vardı.

Hala hakem FB lehine yönetti diyorsunuz helal olsun.
 
Fenerbahçe 1-0 öndeyken çaldığı saçma sapan fauller ile oyunu duraklatması Galatasaray'ın lehine mi oluyor?

Kral kendime söz verdim AKP CHP ve gs liler ile hiçbir konuda tartışmayacağım. 80 dakika 10 kişi oynanmış haksız kart verilmiş. Son 20 dakika Fenerbahçe lehine ise ilk 80 dakika gs lehine mi oluyor sana göre?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı