Galatasaray-Fenerbahçe maçı ne olur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@CMDRKaays_08 kırmızı değildi ayağına temas bile yok atak desen net atak değil karşı karşıya falan mı kalmış. Diğerinde de yüzüne hafif parmak geliyor Torreria sniper mermisi yemiş gibi yere düşüyor.
 
@CMDRKaays_08 kırmızı değildi ayağına temas bile yok atak desen net atak değil karşı karşıya falan mı kalmış. Diğerinde de yüzüne hafif parmak geliyor torreria Sniper yemiş gibi yere düşüyor.

Ayağına temas yok mu :D? Tamamdır, kendine çok iyi bak, iyi sosyaller.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fenerbahçe golü bulduktan sonra oyunu çok duraklattı, soğuttu. Tabii haklı olarak. Galatasaray Fenerbahçe savunmasını bir türlü aşamadı. Kaleye doğru düzgün şut da atamadık.
Kısacası Fenerbahçe bu maçı hak etti.
Yine de fazla rehavete kapılmaya gerek yok, haftaya Konya'yı yenip, en kötü berabere kalıp yine şampiyon oluruz.
Hocam süper bir analiz yapmışsınız. Bunun için maaş falan da alıyor musunuz :) Malum yaptığınız bu analiz kimsenin aklına gelmez.
Gerçekler bu, zoruna gitmesin. 😀
 
Müdahale olmayan pozisyonda 2. sarıyı gösterip Djiku’yu atması Galatasaray lehine oluyor.
Neden ısrarla aynı konu üzerinden gidiyorsun anlamıyorum, zaten bu kararın yanlış olduğunu dile getiriyorum ancak bu kararın dışında Fenerbahçe'nin aleyhine çalınan bir düdük yok.
@bkzgr Barışa kart bile veremedi 15 dkda atılması lazımdı.
Barışın atılması lazımsa Mert Hakan Yandaş 40 kere atılmalıydı. Hakem ucuz pozisyonlara sürekli sarı kart çıkarttığı için böyle düşünüyorsun. Barışın atılması gereken bir pozisyon yoktu, Djiku'nun da atılması yanlıştı.
Kral kendime söz verdim AKP CHP ve gs liler ile hiçbir konuda tartışmayacağım. 80 dakika 10 kişi oynanmış haksız kart verilmiş. Son 20 dakika Fenerbahçe lehine ise ilk 80 dakika gs lehine mi oluyor sana göre?
Eğer Fenerbahçe öndeyken futbolcuları zaman kazanmak için paso kendisini yere atıyorsa, sende hakem olarak bunlara faul veriyorsan fenerbahçe lehine karar vermiş oluyorsun. Bu maçta kırmızı kart dışında Fenerbahçe'nin aleyhine bir düdük çalmadı.
 
İcardinin gol sevinciyle dalga geçen kimdi bilmiyorum ama komik bir durum. Adam 23 gol 9 asistle yargı dağıtmış zaten. Neyse hayranlarımız çok her fırsatta bizim gol sevincimizi yapıyorlar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı