Galatasaray - Fenerbahçe maçında Fener maçtan çekildi

İşinize gelmeyen her şeyden TFF'yi sorumlu tutamazsınız. Maçın tarihi belirleyen iki takımında başkanları ve TFF.
Bu tarihi belirleyen TFF, Fenerbahçe ve Galatasaray. İyi alıştınız işinize gelmeyen her fırsatta TFF'ye sallamaya. Bugün rakibiniz Olympiakos çıktı maçını oynadı. Onlar oynayabiliyorsa Fener her türlü oynar ama işinize gelmedi.
En azından 15 Mart'ı bekleyebilirdi TFF, hemen yangından mal kaçırır gibi maç tarihi belirlendi.
 
Bu tarihi belirleyen TFF, Fenerbahçe ve Galatasaray. İyi alıştınız işinize gelmeyen her fırsatta TFF'ye sallamaya. Bugün rakibiniz Olympiakos çıktı maçını oynadı. Onlar oynayabiliyorsa Fener her türlü oynar ama işinize gelmedi.

Bu arada Olympiakos evet bugün maçını oynadı ama Konferans maçından hemen sonraki maçını Yunanistan Futbol Federasyonu erteledi. Bizimkiler daha Çeyrek Finale kalındı mı kalınacak mı belli değilken hemen tarih belirledi.
 
Arkadaşlar kim ne derse desin 9 gün içinde 3 tane maç oynayacaksın en son Avrupa'da Çeyrek Final maçın var. Takımının As Kadrosunda 3-4 tane 35 yaş üstü adam varken tabii ki boş bir kupa maçına çıkmazdım şahsen. Ha bu adamlar çok iyi oynuyorlar orası ayrı ama yaşın getirdiği kondisyon problemi var sonuçta. Ha dersin o adamları oynatma bu sefer rakibinden güçsüz kalacaksın? İki türlü de kupayı verecektik zaten. Gelipte burada futbol zevkimizin içine ettiniz gibi boş yorumlar yapmayın geçen derbide gördük iki takımında neredeyse isabetli şutu yok ki Ziyech'in Livakovice attığı pası şuttan saymıyorum bile.
 
Screenshot_2024-04-07-22-08-50-17_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg


Şunu atmadan edemezdim.

Şu senaryoda kupa kazanıp sahada deli gibi sevinenlere de ayrı parantez açmak lazım diyeceğim de onların mentalite "kupa kazanmak için her yol mübahtır" olduğu için bir şey demeye gerek yok.

20240407_221105.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
4 gün sonra senin ülkenin takımının Avrupada maçı var ve kupa finalini ertelemek yerine bilerek karşısında duruyorsun. Haliyle maça çıkılmadığı zaman da Fenerbahçe'yi suçluyorsun. TFF'nin zaten yıllardır kimin yanında olduğu belli, kupayı verirler.
 
Eki Görüntüle 2162158

Şunu atmadan edemezdim.

Şu senaryoda kupa kazanıp sahada deli gibi sevinen omurgasızlara da ayrı parantez açmak lazım diyeceğim de onların mentalite "kupa kazanmak için her yol mübahtır" olduğu için bir şey demeye gerek yok.


Allah affetsin de gerçektende ülkemize zarar vermiş bir kişiye 'fenotip' olarak benziyor arkadaş. Gerçi ikisi de aynı tarafa çalış-
 
Bu sene gerçekten çok tuhaf şeyler oluyor. :D Futbolla alakam yok ama kahkaha attım. Twitch dramaları kadar kalitesiz ve anlamsız olaylar. 🤣
 
TARİH : 7 NİSAN 2024

Bugün itibarıyla Galatasaray-Fenerbahçe rekabeti resmen ve fiilen son bulmuştur. Galatasaray’ın son yıllarda makası iyice açtığı çekişmede Fenerbahçe rakibinden korkup maça çıkmayarak “beyaz bayrak” salladı. Bundan sonra hiç bir mağlubiyet, hiçbir skor, kaybedilen hiçbir kupa bugünkü durum kadar küçük düşürücü olmayacak. Galatasaray, Fenerbahçe’yi tarihin tozlu sayfalarına gömdü bugün itibarıyla.

Şimdi 28 şampiyonluk safsatalarıyla mı yaşarsınız, 48 şampiyonluk mu uydurursunuz, ne yaparsanız yapın artık. Bu rekabet Galatasaray’ın ezici üstünlüğü ile sona ermiştir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı