Galatasaray lisesine gidilmeli mi?

uchiha249

Centipat
Yer
Elazığ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel İ5 13th gen
16 GB DDR4
RTX 2050
Meslek
Öğrenci
Şu ana kadar 95'in altında ortalamam olmadı, denemelerim kötü ama düzeltirim. LGS'de nasip olursa 480-490 puan alıp Galatasaray lisesin gitmeli miyim? Bir de Galatasaray lisesi yatılı bir lise mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Galatasaray lisesi benim zamanımda, adı olan, Türkiyenin en iyi lisesi diye geçen bir liseydi. Şu anda hala aynıysa düşünmek bile hata. Tutturulursa mutlaka gidilmeli bence.

Şu ana kadar 95'in altında ortalamam olmadı, denemelerim kötü ama düzeltirim. LGS'de nasip olursa 480-490 puan alıp Galatasaray lisesin gitmeli miyim? Bir de Galatasaray lisesi yatılı bir lise mi?

Ortaokulda 95 ortalama başarı değil, denemelerim kötü diyorsun. Bence soru Galatasaray lisesine gidilir mi değil de gidebilecek miyim olmalı.

Ortaokulda 95 ortalama başarı değil, denemelerim kötü diyorsun. Bence soru Galatasaray lisesine gidilir mi değil de gidebilecek miyim olmalı.
Ben denemelerimle ilgili bir soru sormadım. Onları düzeltirim. Şuan 8. Sınıf bile değilim.

Bende o zekilik olsa düşünmem giderim.
Zeka ile alakası yok çalışma hocam. Karıştırmayalım lütfen hassasım bu konuda biraz 😅

Kazanırsanız düşünmeden ilk sıraya yazın hocam sormak bile hata inşallah kazanırsınız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı