Galatasaray, Victor Osimhen ile anlaştı!

bigcherry

Picopat
Osimhen ile anlaşmışlardı fakat Napoli ile anlaşmamışlardı, şimdi Napoli ile anlaşma sağlandı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben hep şunu dedim kendi cevremde koyu GS'liyim evimde 2014, 2015, yıllarında satılan GS'nin kitapları var ama şunu dedim Osimhen kadar boş bir transfer yapılmamalıydı bence tek bir adama 80 m ye yakın para bayılmaktansa 3,4 tane kaliteli adama para bayılayım daha karlı bir de senin daha sğb mo kanat gibi yerlere adam ihtiyacın varken cok saçma bir transfer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela 4 kişi bonservis ve maaş ile 70-80'e gelse mi daha karlı? Mesela 2 kanat, 1 santrafor, 1 göbek veya 1 tane santrafor mu; ben kesinlikle ilk dediğimi derim. Bir de konudan bağımsız biz Belhanda transferi mi yaptık acaba?

Mesela 4 kişi bonservis ve maaş ile 70-80'e gelse mi daha karlı? Mesela 2 kanat, 1 santrafor, 1 göbek veya 1 tane santrafor mu; ben kesinlikle ilk dediğimi derim. Bir de konudan bağımsız biz Belhanda transferi mi yaptık acaba?

Mesela 4 kişi bonservis ve maaş ile 70,80 e gelse mi daha karlı mesela 2 kanat 1 santrafor 1 göbek veya 1 tane santrafor mu ben kesinlikle ilk dediğimi derim bir de konudan bağımsız biz belhanda transferimi yaptık acaba.
Osimhen 27 yaşına girecek Galatasaray en az 3 yıl sözleşme imzalar zaten fakat 30 yaşından sonra kime ve hangi paraya satılabilir ki? Araplar alır fakat daha düşük bonservis ödeyecekler ve %10 satıştan pay maddesi var. Süper lig için bu paralar çok fazla özellikle bir futbolcu için. Sakatlanırsa ne olacak?

Osimhen 27 yaşına girecek Galatasaray en az 3 yıl sözleşme imzalar zaten fakat 30 yaşından sonra kime ve hangi paraya satılabilir ki? Araplar alır fakat daha düşük bonservis ödeyecekler ve %10 satıştan pay maddesi var. Süper Lig için bu paralar çok fazla özellikle bir futbolcu için. Sakatlanırsa ne olacak?

Mesela sakatlandığı ve sakatlanmadığı evreni düşünelim 3 yıl oynadı 30 yaşında geldi araplar 20M teklif etti bize bunun 2 milyonu çöp olacak eğer sakatlandığı evrende 2 yıl oynayıp araplar 10 milyon teklif ederlerse onunda 1 milyonu çöp olacak bence değmezdi.

Osimhen ile anlaşmışlardı fakat napoli ile anlaşmamışlardı, şimdi napoli ile anlaşma sağlandı.

Kötü bir hamle bence. Değmez.

Gsliyim ama ben isterim hem taraftarın hem de yönetimin aklı başına gelir.

Ohhh umarım alırlar ileride çok fena çıkar bir yerlerinden dandik ligde 80 milyon euro topçuya vermek he 🤣

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı