Galatasaray vs. st johnstone

Enesleise

Hectopat
Katılım
20 Nisan 2021
Mesajlar
2.519
Çözümler
15
Yer
Erzincan Refahiye <3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bir kere daha böyle konu açtımıştım. Psv maçın da ve alırız demiştim bu sefer yeneceğimize eminim ve tahmin skorum 4-0. Peki sizin?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Her ne kadar Galatasaraylı olmasam da Galatasaray'ın kazanmasını istiyorum. Rakip çok da iyi/dişli değil, kazanacaklarına inanıyorum. Skor tahminim ise 3-1.
 
St. Johnstone asla hafife alınmaması gereken takımlardan. Oyun sistemleri gereği GS'a çok ters gelebilir. Fakat maça tam konsantre olmuş bir Galatasaray'ın 2-0, 3-0 gibi net skorlarla galip geleceğini düşünüyorum.
 
Genel olarak İskoç takımları, kendilerinden daha kuvvetli takımlara karşı kendi yarı alanlarında topu tutarak arkaya koşu yapacak şekilde dizayn ediyorlar. Fizik olarak çok kuvvetli stoperleri ile kornerlerde kolay kolay kafa vurdurtmazlar. Hücumda ise duran toplarda bir hayli etkili olurlar. Kenar oyunlarında bol pas yaparak boş alan kollarlar. Omuz hizasından yapılacak ortalarda kanatlar içeriye hızlı kat ederler. Bu şekilde goller bulurlar. Benim bu maçta tahminim en fazla 3 gol olacağı yönünde. Kontra ataklarda güçlü bir takım olan St. Johnstone takımı ikinci yarıda gol bulacaktır. Dinamizmleri bir hayli yüksek. Galatasaray kondisyon anlamında eksik olduğu için etkili bir ilk yarıyla gol bulması gerek. Yoksa rakip turu kolay geçer. Bir Fenerbahçeli olarak başarılar Galatasaray.
 

Geri
Yukarı