Galatasaray'ın 4 gol yemesi

Ama 4. golde tuttuğu köşeden gol olması için ters yatmasıda güzel bir ayrıntıydı.
 
Ama 4. golde tuttuğu köşeden gol olması için ters yatmasıda güzel bir ayrıntıydı.
Ülkenin en köklü 2 kulübü üzücü bir halde. GS için yol yakın hatadan dönmek için. Ama Fener'i kısa vadede bu çöküşten kurtaracak çözüm göremiyorum... Üzülüyorum.
 
İfadeler: T21
Hocam, dediğim gibi oyuncu grubunu bilmiyor apar topar getirildi bu adam. Zaten ilk birlikte antremanı 2 gün önce mi ne yaptılar. Zaten oyuncuları az çok tanısaydı o dakikalarda Aytaç'ı almazdı oyuna.
Ayrıca transfer şart bana kalırsa, Taylan-Berkan ikilisi ilk haftalar güven veriyordu ama sonradan çok yetersiz ve kalitesiz olduğu ortaya çıktı.
Aynı şey Alpaslan içinde geçerli, pozisyon alması sıkıntılı pozisyonu alsa bile dengesiz giriyor.
Biraz zaman verilmeli bakalım kendi oyun planını Galatasaray'a aşılayabilecek mi...
 
Bence değişikliklerde sıkıntı yok. Hoca kondisyon verilerine göre yaptı muhtemelen değişiklikleri. Oyuncularda şuan kondisyon yok. Toparlar ve uyum sağlar bence.
 
Biz (TS) kazanmıyoruz biraz lig çekişmeli olsun diye, siz kaybetmek ve kazanmamak için uğraşıyorsunuz Bizim kaybetmemizi istiyorsunuz ama siz kazanamıyorsunuz ne anladım Nerede şu 3 kupa alacak İsmail Kartal Fatih hoca bile bu kadar yemiyordu be 4 tane yemek nedir be kardeşim.
 
D-dostum şey İsmail Kartal Fenerbahçenin hocası??? Ayrıca şampiyonluğunuzu da tebrik ederim tam da dediğin sebepten. Trabzon 20 maç kaybetse 3 büyükler 30 maç kaybeder çünkü şuanki senaryoda. Bu sezon 1-2 maçınız dışında dibine kadar hak ettiniz şampiyonluğu.
 
Takımlar bu haldeyken hamsilere kaldı ortalık.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…