Archiement
Kilopat
Arkadaşlar bilgisayarımı topladım sayılır ancak son olarak en önemli olan ekran kartında bir kararsızlık yaşamaya başladım sizlere danışmak istedim. Önceki sistem toplamama @Sylveon çok yardımcı olmuştu sağ olsun onun önerdiği parçalardan bir tık iyi aldım tabii her şeyi indirimden yakaladım 10.000₺'yi geçmeyecek şekilde ayarladım.
Sistemim;
Bir de marka takıntımı kenarı bırakıp daha ucuza 2070S Gigabyte Aorus modelini de alabiliyorum bu arada aslında mantıklı olan bunu yapmam şu piyasada ancak siz az çok benim ne yapmak istediğimi anlarsınız diye düşünüyorum ileride içime sinmezse ASUS almadım diye geriye dönüp bakmak istemiyorum biraz fikir verin lütfen.
Ayrıca beni ASUS ve Corsair fanboyu yapan @Sylveon'a saygılar tekrar cidden inceleme izledikçe ve araştırma yaptıkça bu noktada ne kadar kaliteli malzeme kullandıklarını görmüş oldum bu iki firmanın.
Sistemim;
- Corsair MP510 960GB M.2 SSD.
- Corsair RM750 80+ Gold Full modüler.
- Corsair iCUE X465 white kasa.
- ASUS Prime X570-P anakart.
- AMD Ryzen 5 3600X stok fanlı işlemci.
- G.Skill Ripjaws 3200MHz CL16 2x8 RAM.
Bir de marka takıntımı kenarı bırakıp daha ucuza 2070S Gigabyte Aorus modelini de alabiliyorum bu arada aslında mantıklı olan bunu yapmam şu piyasada ancak siz az çok benim ne yapmak istediğimi anlarsınız diye düşünüyorum ileride içime sinmezse ASUS almadım diye geriye dönüp bakmak istemiyorum biraz fikir verin lütfen.
Ayrıca beni ASUS ve Corsair fanboyu yapan @Sylveon'a saygılar tekrar cidden inceleme izledikçe ve araştırma yaptıkça bu noktada ne kadar kaliteli malzeme kullandıklarını görmüş oldum bu iki firmanın.