ChatGPT üyeliği SağlamLisans'dan alınır mı?

Tam terside benim için gecerli 😀. Gemini daha çok hosuma gidiyor.

GPT bana daha kısa anlaşılır cevaplar veriiyor Gemini bayağı destan yazıyor bir de arada sırada İngilizce cevap veriyor sonra sövüyorum düzeltiyor.

Tam terside benim için gecerli 😀. Gemini daha çok hosuma gidiyor.
1760527054364.png

GPT bana daha kısa anlaşılır cevaplar veriiyor Gemini bayağı destan yazıyor bir de arada sırada İngilizce cevap veriyor sonra sövüyorum düzeltiyor.

Asistan olarak banada nadiren ingilizce cevap verdi ama uygulamasında yasamadim hic. Özellikle ders, arastirma icin Gemini daha iyi ve dogru bilgi veriyor.

Asistan olarak bana da nadiren İngilizce cevap verdi ama uygulamasında yasamadim hiç. Özellikle ders, arastirma icin Gemini daha iyi ve dogru bilgi veriyor.

Vallahi 1 yıl bedava aldık inşallah iş görür ben iş göreceğini düşünüyorum lakin şu GPT'yi 1 ay yine de denemek istiyorum hayırlısı bakalım.

Kullanan var mı ya da bilginiz var mı bunun hakkında nasıl işliyor almaya falan değer mi?

2. ay için de aldım kullanıyorum hocam. Lisans türü Chatgpt Business lisans. Plus sürümünün üst versiyonu. Resmi fiyatı aylık 30$ promosyonlu olarak sağlamlisans indirimli satıyor.
Resmi siteden Business lisans aldığınızda aynı şekilde gelecek, hiçbir farkı yok.

Tek negatif yanı 1 ay sonra ücretli kanalda yazdığınız tüm yazışmalar siliniyor. Tekrar aynı maile yeni bir Business lisans tanımlanıyor oradan kullanmaya devam ediyorsunuz.
Yazdığınız tüm mesajlar sadece siz görebiliyorsunuz. Hiçbir şekilde başka üyeler yada Business sahibi sizin mesajları göremiyor. Bunu Sağlamlisans'a da teyit ettirdim, ayrıca yabancı forumlarda da araştırdım sadece size ait mesaj içerikleriniz, o konuda hiçbir sorun yok.

2. ay için de aldım kullanıyorum hocam. Lisans türü ChatGPT business lisans. Plus sürümünün üst versiyonu. Resmi fiyatı aylık 30$ promosyonlu olarak SağlamLisans indirimli satıyor.
Resmi siteden business lisans aldığınızda aynı şekilde gelecek, hiçbir farkı yok.

Tek negatif yanı 1 ay sonra ücretli kanalda yazdığınız tüm yazışmalar siliniyor. Tekrar aynı maile yeni bir business lisans tanımlanıyor oradan kullanmaya devam ediyorsunuz.
Yazdığınız tüm mesajlar sadece siz görebiliyorsunuz. Hiçbir şekilde başka üyeler ya da business sahibi sizin mesajları göremiyor. Bunu SağlamLisans'a da teyit ettirdim, ayrıca yabancı forumlarda da araştırdım sadece size ait mesaj içerikleriniz, o konuda hiçbir sorun yok.

Üniversiteye giderken bir bakacağım eğer eski mesajlara ihtiyacım yok ise almayı düşünüyorum aylık sanırsam dediğiniz gibi tek eksi yanı her ay mesajlar yenileniyor aynı sıfırdan başlamış gibi bu bir sorun değil ise çok mükemmel bence. Teşekkürler yorumunuz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı