Öncelikle selam. Sistemine format ile Windows 11 kuracağım. Diğer bileşenlerim destekliyor ancak anakart destekliyor mu bilemedim. (Pek bilgim yok.)
Sistem:
Öncelikle selam. Sistemine format ile Windows 11 kuracağım. Diğer bileşenlerim destekliyor ancak anakart destekliyor mu bilemedim. (Pek bilgim yok.)
Sistem:
TPM desteğine BIOS üzerinden bakabilirsin. Direkt olarak Windows 11 kurmana izin vermez ve hata alırsın. Bunu yaşamamak için BIOS update yapman gerekli.
Niye bilmiyorum hocam ama amd ekran kartlarında bu sorun çok oluşuyor. Bende rx580 ekran kartı vardı ve anakart değiştirdikten sonra bu sorunu yaşamıştım.
Niye bilmiyorum hocam ama amd ekran kartlarında bu sorun çok oluşuyor. Bende rx580 ekran kartı vardı ve anakart değiştirdikten sonra bu sorunu yaşamıştım.
Orada da yok ancak "FTPM/TPM Computing" bölümü var.
Oraya girdiğimde başlıkta "TPM 2.0 device found" yazıyor. Altında ise:
"Securitiy device support: Enable" yazıyor. Disabled'e almam gerekir mi?
Teşekkür ederim. Son bir sorum olacak. Şu anda USB'de Windows 11 kurulu ancak rufus ile kurmadım. Windows 10 ile kurduğumda rufus ile kurmuştum. Sıkıntı çıkabilir mi?
Teşekkür ederim. Son bir sorum olacak. Şu anda USB'de Windows 11 kurulu ancak Rufus ile kurmadım. Windows 10 ile kurduğumda Rufus ile kurmuştum. Sıkıntı çıkabilir mi?
Geç geri dönüş sağladığım için kusuruma bakmayın hocam. Herhangi bir sorun teşkil etmeyecektir ama Rufus her zaman güncel versiyonunu tercih etmemizi belirtmektedir.