Galax GeForce GTX 1630 alınır mı?

NVIDIA vs AMD tartışması yapılacak bir bütçe değil bu kardeş. DLSS veya RTX almıyorsun çünkü bu kartla. Parana göre en iyi FPS veren kartlar öneriliyor, ölü bir karta para dökme.
Donanım kodlama yeter 😂

NVIDIA vs AMD tartışması yapılacak bir bütçe değil bu kardeş. DLSS veya RTX almıyorsun çünkü bu kartla. Parana göre en iyi FPS veren kartlar öneriliyor, ölü bir karta para dökme.
Bilader olay keşke dlss veya rtx olsa, fps olsa. Amd'nin o kadar saçma sorunları oluyor ki driver konusunda. 6 yıllık amd kullanıcısı olarak söylüyorum, halen daha kullanıyorum maalesef.

Bilader olay keşke dlss veya rtx olsa, fps olsa. Amd'nin o kadar saçma sorunları oluyor ki driver konusunda. 6 yıllık amd kullanıcısı olarak söylüyorum, halen daha kullanıyorum maalesef.
Allah sana sabır versin, bir şey diyemem. Malesef AMD driver sorununu AMD kullanan kullanmayan herkes öğrendi 🙁

Allah sana sabır versin, bir şey diyemem. Malesef AMD driver sorununu AMD kullanan kullanmayan herkes öğrendi 🙁
Sağ olasın hocam. Pcyi kapattığım gibi driver açılmıyor. 2 gün önce peder unutmuş fişini çekmiş. Pc kapandı driver çalışmıyor oyunlar felaket kasıyor. Tekrar amd driver silme programını indirip tekrardan indirmem gerek :) Allah'tan akıl edip driver silme olayını yapmışlar. Cidden bıktım artık şu aralar 50 binden fazla borç var zaten lise sonuz bu yaşta gidip çalışsam da 2 ayda bana çıkacak para max 7 8k onun için uğraşmak istemiyorum mecbur seneye asgari ücretle bi işe girer öyle bi pc alırız kendimize yapcak bir şey yok :)

Bize bir nasip olmadı işte baba parasıyla bi pc..

Sağ olasın hocam. PC'yi kapattığım gibi driver açılmıyor. 2 gün önce peder unutmuş fişini çekmiş. PC kapandı driver çalışmıyor oyunlar felaket kasıyor. Tekrar AMD driver silme programını indirip tekrardan indirmem gerek :) Allah'tan akıl edip driver silme olayını yapmışlar. Cidden bıktım artık şu aralar 50 binden fazla borç var zaten lise sonuz bu yaşta gidip çalışsam da 2 ayda bana çıkacak para Max 7 8K onun için uğraşmak istemiyorum mecbur seneye asgari ücretle bir işe girer öyle bir PC alırız kendimize yapacak bir şey yok :)

Bize bir nasip olmadı işte baba parasıyla bir PC.

Ağır gelmezse elektrikçilerin ya da inşaat ustalarının yanına girebilirsin. Güzel çalışırsan günlük 300-500 rahat alırsın. (bulunduğun konuma göre)

Ağır gelmezse elektrikçilerin ya da inşaat ustalarının yanına girebilirsin. Güzel çalışırsan günlük 300-500 rahat alırsın. (bulunduğun konuma göre)
Kardeş moderatör değilim ama şimdi otomatik olarak incelerlerse mesajı, başımıza iş gelir (Başka konuda başka konuyla alakalı mesaj)

Sıfr bu fi.

Ben AMD'nin eski seirlerine bir şey dedim mi acaba AMD'nin eskiden problemli oldugunu biliyorum zaten eskidende RX 550 kulanıyordum ne bu AMD düsmanlıgı anlamadım.

HD 4350, HD 6790, R7 240, RX 550 ve birkaç AMD ekran kartını deneyimleme şansım oldu. Neredeyse çoğunda driver ile ilgili problem yaşadım. HD serisinde driver problemleri, R7 ve RX serilerinde de WattMan sorunu oluyordu. Tüm AMD ekran kartları sorunlu demiyorum. Belki de benim şansıma böyle gelmiştir. Ama bir sürü yerde AMD'den driver sorunu çeken birçok insan görmen mümkün.

Hayır hiçbir sorunu yoktu Driver'lar kuruluydu 2 gün önce bir anda ekran kapanıp açıldı ve aşağı sağ tarafta.
"beklenmeyen bir sistem arızasından ötürü Radeon WattMan ayarları geri yükledi" hatası çıkmaya başladı ondan sonra oyunlara girince bilgisayar acayip derece de kasmaya başladı ve kilitleniyordu tek çare kapatıp açınca düzeliyordu, şu an oyuna girmesem bile ara sıra takılıyor Driver'ları sildim yükledim vs hep aynı sorunu yaşıyorum bu sorunu yaşayan çok insan varmış çözemiyormuş.

Bende de Sapphire RX550 var bende aynı hatayı alıyorum oyundayken ekran donuyor ve 30 sn sonra geri geliyor bazen de siyah ekran verip hiç geri gelmiyor ben bunu çoğu RX ekran kartı sahibinde gördüm RX550, RX570 büyük ihtimal yazılımsal ve çözlümüyor isterseniz beraber deneye deneye çözebiliriz bende alıyorum aynı hatayı.

Sorunu tam teşhis edememekle beraber o tür ATI HD serilerinde genel sıkıntılardan biri de sürücü yükleyememe veya sürücü yüklendikten sonra siyah ekranda kalmadır. Sistemde dahili grafik birimi varsa ekran kartını çıkarıp görüntüyü oradan alıp Windows 10 kurabilirsiniz. (sisteminizi bilmediğimden tam bir şey söyleyemem fakat Windows 10 - Windows 8.1 sürücüleri otomatik kurduğundan belki çözünürlük sorununu halledebilirsiniz.)

Netflix'den film açtım o sırada aşağıdan Steam indirmesini durdurdum kırmızı ekran geldi sesler böyle bozuldu arkadaşım dediyse "mmmmmmmmmmm" diye kaldı yazılımsal olduğunu düşünüyorum sebebi nedir? Nasıl düzeltebilirim?

Bütçesi olmayan arkadaşlar için AMD ekran kartları güzel bir tercih. Fiyatına göre (NVIDIA kartlara kıyasla) iyi bir performans veriyor. Ama parası olan bir kişinin kafası rahat etmesi açısından NVIDIA almasını öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı