Galax GTX 1060 6 GB alınır mı?

Hocam sürücüden mi kaynaklanıyor bilmiyorum. AMD kullanırken sürekli bir ayağım çukurda gibi hissediyorum. Oyun oynarken bir gözüm düşmanda bir gözüm Afterburner'dan sıcaklıkları kontrol ediyor olsun istemiyorum.

Aynı oyunu oynuyoruz. Bugün açtım. Sizin yaşadığınız sorunu yazdığım sürücüde yaşamıyorum ben. Ona dönmeyi deneyebilirsiniz.
 
Bende 21.4.1 kullanıyorum sıkıntı çıkarmayan tek sürücü oldu benim için ama AC Odyssey'de envanteri açtığım anda WattMan hatası alıyorum. Bazen durduk yere. Kartta bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Her türlü testi yaptım.



Bellek markasını soracağım hocam.
Bendeki GTX 1060 6GB'ın bellekleri Samsung. Sanırım OC'a en yatkın markaymış GPU'larda. Çünkü yaptığım OC'la stok RX580 ile GTX 1650 Super'i birçok DX11 destekli oyunda izlemiş olduğum benchmark testlerine göre az da olsa geride bıraktım, 1660'ın ensesine kadar yaklaştım da diyebilirim. Tabii DX12 & Vulkan olanlarda ancak kafa kafaya gelebildi desem yalan olmaz.
 
Sanırım bu RX serisi kartlarda Watmann olayı şansa kalmış bir durum. Bazen rastlıyorum, aynı sürücüyü ve grafik işlemcisini kullanan kullanıcılar bu noktada farklı sonuçlar alabiliyor. Ama yanlış hatırlamıyorsam çoğu RX serisi kullanıcılarda bu sorun AMD'nin yayınladığı son güncellemelerle büyük oranda giderildi diye duymuştum.
 
Attan inip ata binmek. Böyle bir değişimin hiçbir faydası olmayacak.
Israrcı iseniz Galax kaliteli markadır, alabilirsiniz.

OC yapmayı düşünüyorum zaten. Kalitesi önemli. En kötü saçma sapan sorunlar ile uğraşmamış olacağım. GT 710 i3 2120 ile GTA 5 de ne acılar çektim de bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Driver güncellemeyi bile bilmiyordum.
 
OC yapmayı düşünüyorum zaten. Kalitesi önemli. En kötü saçma sapan sorunlar ile uğraşmamış olacağım. GT 710 i3 2120 ile GTA 5 de ne acılar çektim de bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Driver güncellemeyi bile bilmiyordum.
GTX 1060 6GB'a yapacağınız OC size en fazla 5-7 FPS kazandırır ki bende öyle oldu hatta oyununa göre bu artış 4-5 FPS gibi. Arada fiyat farkı yok ve kartın bellekleri Samsungsa tercih edebilirsiniz ama ben olsam Watmann hatasını çözmenin yollarını arardım. RX 580 4G de olsa güzel kart.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı