Galax GTX 1060 6 GB alınır mı?

GTX 1060 6 GB'a yapacağınız OC size en fazla 5-7 FPS kazandırır ki bende öyle oldu hatta oyununa göre bu artış 4-5 FPS gibi. Arada fiyat farkı yok ve kartın bellekleri Samsungsa tercih edebilirsiniz ama ben olsam WattMan hatasını çözmenin yollarını arardım. RX 580 4G de olsa güzel kart.

@Penetrator God hocamızın verdiği sürücüyü kurup geliyorum, tecrübelerimi aktaracağım.
 
Denemekten zarar gelmez. Olmazsa sat kurtul. Bende 3050 ve 3050 Ti bekliyorum. Ona geçeceğim. 😂

İlk başta 55 dereceyi geçmedi ve 90W'da oynamak heyecanlandırdı ama sonra... O, o kocaman alev saçan gözleri, yakalamak için can atan kolları ve öfkeyle dolup taşan yüz ifadesi ile efsanevi, manyak, dehşet, umarsız, acayip, mucizevi, harika, muhteşem, iyi, kötü, çirkin işte Wa-, Wa-, Wa-, WattMan geliyor! Dımtıs dıpdıp tıs dımdımtıs dıpdıdıp tıs tıs çıkçık, ooo dımdım. Çıldıracağım artık NVIDIA almaya kararlıyım arkadaşlar.

ZİH̨̢̀İ͚̹Ņ̰͟͝SE͎͔̪͚L̖ ̅̏̃̂͐҉SO̅RU̵̴̡̯̿͂ͣ̉̓͟͜͞Ǹ̅̏̈͛ͦ ͋̅͊
Akıl sağlığını Ā̴ ̛̈́̋͌̆̈̎̓̓͌͛̂̚͝͠͠ ͋̀͌̎́̅̈́̄͌̚͝ ̡̧̥͔̣̗̱̺̥͍̼̣̭̣̙͉͖͉͓̭̼̰̤̝̪͖͎̲̩͎͖̦͜t̵̛̔̎͋͒̋̈̀̈́̂̽́̕ ͛̾̉̒̇̈́̇͐͝ ͉̘̯̘͇̩͍͉̬͚͚͇̘̮̝̥̥̞͓̦̼̱̠̀͐̄̆͑͘͘͜͝͠ ̢͕͈͖̼̜͎̘͈̤̜ì̶̎̋̀̌́̃͑̀̈́̓̒̔̏͆͗̇͠ ̧̢̦͖̙̺̱̪͖̲̗̟̹͈̻̬͙̟͖̣͙̬͙͈̙̞͕͉̦̩̭̭̑̉̃͋̆̑̀̒̀̍͑̾͛̾͝͠ļ̵̖͇̰̘͎̻̥̬͕̟̇̔̌̒l̶̇̌̉̉̇͠ ̛̽͗̓͌̔̂̐̉͗̾̚̕kaybet ̯̬ ̸̧̡̢̲̺͙͕̣̲͎̥̮̥̟̤͍̱͖̙̙̣̪͔̻͕͔̭͓̯͍͇̀ͅK̷̜̗͎͙͔̅̾̌̌̅͐̇̍͗̈̍̾̓̕ ̧̨̜͙̤̖̟̖̩̹̯̰̜͙͜.̷̓́̇̾͐͛̕͝͠ ͊̐͒͑͆̃͝͝ ̛̜͙͈̹̀͊͂̏̓̇͋́̅́͝ ̶̧̹̆̅̅̎͗̀͛̋͒͠ ̨̨̭̞̦̥͕̖͖̩̙̣̯͜͜ ̲̞̙Į̴̨̥̘̰͙͓̹̲̹̬̘̹̭̬̻̻̣͎̇͆̋̐̀̾̐͜͝͝ ̹̥̩̯̻͙̖͕z̷̮̀̈̇̑̒́̑́́̎̄͋̕͝l̶̡̢̨͉̗̹̭͈͎̠͖̗͔͙̬͔͕̲͚̘̤̝̼̠̤͔͙̝̮͕̇͛͜͠ͅę̵͔̻͖̯͚̥͎͇̜̥̦͕̦͈̪͍̩̭̘̺̅͑̅̂̌͗͑̓̓̌̓̅̒͗̒̈́̈͗̑͗̀̈͘͘ͅͅ ̸ ̛̀̅́̓́͑͘͠ ̧̟̜͚͕̹̦̪̬̥̤̤̣̟̯̅̋̏̓̉͑͊l̵̀̀̈́͘͘ ̾̉̏̈́̈́̀̾̍ ̨͕̪̬̬̗̟̞̫͔̦̋̏͌ ̝͖̭̣̦͜a̸̯̔̐̀ ̢͙̪̟͖̪̪̹̺̣͈̮̤̲͍͔̯̭̱̣̬̭̥̩̝̮͓̺͜ͅy̸̨̱̠̘̺̜̝̘̘̲͈̱͒̾̒́̈̄͂̄̉͛̕͜k̴̛̤̞̣̏̀͒͌̽͋̀̂̽ ̸̋͐̇̂͊̋͌̀̽̇͘̚
 

Dosya Ekleri

  • fak yu.png
    fak yu.png
    29,3 KB · Görüntüleme: 29
Hatanın sebebini çözemedim. Sadece AC Odyssey'de oluyor. Hatanın sebep olduğu farklı bir şeyi mi soruyorsunuz, anlamadım?
Hayır, yani hata çıktığında siyah ekran mı alıyorsunuz, performans düşüşü mü oluyor o manada. Mesela benim sistemimde bildirim çubuğunda hata yazısı çıkıyordu sadece.
1621263892931.png
 
Hayır, yani hata çıktığında siyah ekran mı alıyorsunuz, performans düşüşü mü oluyor o manada. Mesela benim sistemimde bildirim çubuğunda hata yazısı çıkıyordu sadece.
Eki Görüntüle 1027740

Oyundan atıyor ardından bildirim geliyor. Normal bir wattman değil gibi geldi bana. Sürücü ile alakalı değil gibi yani. Hatayı vermek için veriyor gibi. Bir sorun olduğundan değil yani.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı