Galax GTX 1060 6 GB Exoc overclock ayarları nasıl olmalı?

Mehdi

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Özel Güvenlik
Selamun aleyküm herkese. Öncelikle OC işlerinden pek anlamam. İzlediğim 10-15 video sonunda birkaç ayar yapmaya karar verdim. Öncelikle MSI Afterburner'in kendi stabil değerleri bulabilmesi için OC scanner yaptım. GPU clock değerini +144 olarak gösterdi ve onayladım. Fakat memclock ayarını otomatik yapmadığından biraz daha araştırmaya karar verdim ve MSI kombustor ile mem değerlerini ufak ufak artırıp denememi ve sıcaklık değerlerini takip etmem gerektiğini anladım. 2 fotoğraf atacağım. Birisi stok ayarlar, diğeri ise OC yapılmış hali. Değerleri biraz daha artırırsam bir sorun olur mu bilmiyorum veya ideal mi? Doğru mu yapıyorum açıkcası ondan da pek emin değilim. Ekran kartımın 10 dklık test sonucu sıcaklık değerleri oradakiler 68'i OC'li geçmedi. Yorum ve önerilerini bekliyorum. Ayrıca kombustor testi ile yaptığım testte. Aynı video oynatılıyor. Fakat örneğin FPS açılısı 320'den başlıyor. Zamanla düşüyor. Ben sabit kaldığı yerde foto aldım ve size atıyorum. Bu normal midir ya da sebebi nedir?

Oc 1.jpg
oc 2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı