Galax GTX 1060 80 Derece

sinankytrn

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. i7 8700 alınca ekran kartını mecbur maddi açıdan 1060 6 GB aldım. Galax 1060 6 GB modeli. Fakat başka oyunda denemedim gerçi ama PUBG'de 80 derece %100 yapınca 78'e anca düştü derece. Sizce fazla mıdır? Eğer fazla ise iade edeceğim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. i7 8700 alınca ekran kartını mecbur maddi açıdan 1060 6 GB aldım. Galax 1060 6 GB modeli. Fakat başka oyunda denemedim gerçi ama PUBG'de 80 derece %100 yapınca 78'e anca düştü derece. Sizce fazla mıdır? Eğer fazla ise iade edeceğim. Teşekkürler.
75 - 80 dereceler bence normal, 80 - 85 ise normalin sınırları. Burada kasanız da önemli. İyi bir hava sirkülasyonu yoksa ısınmaya sebep oluyor olabilir. Odanızın ısısı da bu sıcaklıklarda etkili bir rol oynar. Kasanın yan kapağını çıkarıp bir de bu şekilde biraz oynayıp sonuçları söyler misin?

%100 fanda 78 derece hiç de normal değil. Şu çok ısınıyor denilen AMD'nin RX 570 kartı manuel overclockla bile %70 fan ayarında 70 derece civarında geziyor, üstelik tek fanlı Pulse modeli!

Kasa modelin ne? Kaç fan var ve fanlar nerede? Ne tarafa üflüyor?

Merhaba,cevabınız için teşekkür ederim.Kasam Aerocool Quartz RGB 600W.Oda sıcaklığım aşırı sıcak değil ama sıcak yani :)Kasanın yan kapağını çıkaramadım ama bir kaç oyun deneyebildim.Csgo sıcaklığı kullanım %90 Sıcaklık 65 derece.Overwatch kullanım %44 derece 55.
%100 fanda 78 derece hiç de normal değil. Şu çok ısınıyor denilen AMD'nin RX 570 kartı manuel overclockla bile %70 fan ayarında 70 derece civarında geziyor, üstelik tek fanlı Pulse modeli!

Kasa modelin ne? Kaç fan var ve fanlar nerede? Ne tarafa üflüyor?

Merhaba,ekran kartı boşta genelde 43 derece. kasa modeli aerocool quartz rgb 600w. 2 fan var. kasanın ortasından aşağıya doğru üflüyor :) yukarıda diğer oyunlardaki ısı değerlerini yazdım teşekkürler

Ekran kartının fan hızlarıyla oynamanızı pek önermem. Bırakın kendi ayarlasın. Şu havalarda 80 derece çok da anormal değil.

Ekran kartının fan hızlarıyla oynamanızı pek önermem. Bırakın kendi ayarlasın. Şu havalarda 80 derece çok da anormal değil.
merhabalar , otomatikte bırakırsam 80 dereceyi rahat görüyor.geçen günde toplama topladım iade ettim bu seferde işlemci ısınıyordu.çok şanssızım ya.
Kasanın arkasına dışarı doğru üfleyen bir egzoz fanı takarsan çözülür diye düşünüyorum.
teşekkür ederim.ama bu cihazlar zaten harici bir başka soğutma dışındada ortalama değerleri yakalamak için üretilmemiş mi ? yani her bu kartı alan illa harici bir soğutucu yapmak zorundamı kalaca?
75 - 80 dereceler bence normal, 80 - 85 ise normalin sınırları. Burada kasanız da önemli. İyi bir hava sirkülasyonu yoksa ısınmaya sebep oluyor olabilir. Odanızın ısısı da bu sıcaklıklarda etkili bir rol oynar. Kasanın yan kapağını çıkarıp bir de bu şekilde biraz oynayıp sonuçları söyler misin?
yan kapağı çıkarınca en fazla 75 dereceye kadar düşüyor.kapattım tekrar kapağı 82 dereceyi gördüm maalesef.
Kasanın arkasına dışarı doğru üfleyen bir egzoz fanı takarsan çözülür diye düşünüyorum.
bir tane önerebilirmisiniz? link atabilirmisiniz egzoz fanı için

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı