Galax GTX 1650 Super 2000MHz OC edilebilir mi?

Makaleler
8
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Freelancer Filmmaker
Selam, normalde MSI Gaming X alacaktım fakat Galax 1650 Super stoklara gelince onu almaya karar verdim. Hem daha uygun fiyatlı idi aradaki farka bir M.2 SSD alınabiliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnternette bolca 1650 Super overclock rehberleri izledim, çoğu 2GHz üzerine çıkabiliyor. Fakat Galax 1650 Super overclock rehberine rastlamadım hiç ve soğutucusu hakkında pek bir bilgi bulunmuyor. 2000MHz üzerine çıkabilir miyim videodaki gibi ve bu fiyatlarda çıkabileceğim 1650 Super var mıdır?

Ek olarak 2000MHz'ye çıkınca 1060 6G modelinden bayağı bir üstün performans elde ediyor hatta 1070'e yaklaşıyor.

2000 Core, 15.000 veya 16.000 Memory yapacağım.

Son düzenleme:
5500XT bir miktar performans olarak daha iyidir ancak WattMan problemleri hala bulunmaktadır stabilite olarak NVIDIA'dan şaşmayın.

WattMan problemini birçok kişi frekans azaltma vb. yöntemlerle çözüyor. Ayrıca AMD'nin en stabil kartı olarak geçiyor 5500XT. Driverlar ile performansı bir hayli artıyor.

Siyah ekran gibi sorunlarda var, NVIDIA almak istiyorum CUDA çekirdekleri olsun birçok etmen var benim işime yarayan, sadece oyun için almıyorum. Hangi model önerebilirsiniz OC'ye uygun 1650 Super'ler arasında? @246941

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı