Galax GTX 1650 Super alınır mı?

Şu an para hazır olsa hiç düşünmem. Kur yüksek olmasına rağmen fiyat gayet uygun. N11'de ne olduğu belli olmayan bir satıcı da değil. Ucuz şeyler neyse ama 1000 TL üzerini o sitede riske edemem.

Hocam biraz sabredin, indirimle 1300 TL'ye düşmüştü. Şu an bitmiş ancak geldiği anda siparişi gömersiniz :D Kesinlikle F/P+++.

Sapphire Pulse RX 5500 XT 4 GB mı yoksa Galax 1650 Super 4 GB mı? BF1, BF5, GTA 5, CS:GO, Detroit, Witcher 1, 2, 3 vs. için...
Edit: Hali hazırda 1600 AF vardı sanırım. (Arkadaşım için)

Hocam hiç acımadan 1650 Super diyorum :D. Ayrıca hocam unutmayın 5500XT'nin çektiği W'ın yarısını falan çekiyor yani ısınma derdi daha az olur ayrıca 500W bir PSU'da yetecektir size :D.

Hocam hiç acımadan 1650 Super diyorum :D. Ayrıca hocam unutmayın 5500XT'nin çektiği W'ın yarısını falan çekiyor yani ısınma derdi daha az olur ayrıca 500W bir PSU'da yetecektir size :D.
Hocam ben kendime rx 5600 xt alacağım, arkadaşın da bütçesi var fakat üniversiteye hazırlanacağı için rtx 2080 de alsa fazla kullanmayacak. Boş zamanlarında benimle oynamak istiyor. 550w psu var onda. Ultra takıntısı vs. de yok. 1650 Super 4gb mı mantıklıdır rx 5500xt 4gb mı mantıklıdır?

Hocam ben kendime RX 5600 XT alacağım, arkadaşın da bütçesi var fakat üniversiteye hazırlanacağı için RTX 2080'de alsa fazla kullanmayacak. Boş zamanlarında benimle oynamak istiyor. 550W PSU var onda. Ultra takıntısı vs. de yok. 1650 Super 4 GB mı mantıklıdır RX 5500XT 4 GB mı mantıklıdır?

Hocam dedim ya hiç düşünmeden alın 1650 Super'i ancak bir saniye.
.
Buradan almanız daha mantıklı olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Videoda görüldüğü gibi 5500XT bana göre para kaybı AMD'ye yakışmayan bir kart olduğunu da düşünmekteyim ancak yeni nesildir derseniz 1650S'de 2019 son çeyrek te çıkmış bir karttır.

Hocam dedim ya hiç düşünmeden alın 1650 Super'i ancak bir saniye.
.
Buradan almanız daha mantıklı olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Videoda görüldüğü gibi 5500XT bana göre para kaybı AMD'ye yakışmayan bir kart olduğunu da düşünmekteyim ancak yeni nesildir derseniz 1650S'de 2019 son çeyrek te çıkmış bir karttır.

Hocam ben almayacağım :D. Ama tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim; son sorum, rx 5500 xt yazılım ile iyileştirilirse 1650 super'i geçer mi yoksa sürekli böyle mi kalacak, öyle ise 1650 super daha mantıklı. (ısınma, performans iyileştirilmesi için sordum)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı