Galax GTX 1660 super vs Gigabyte GTX 1660

Sadik Efendi

Centipat
Teknobiyotik'de GTX 1660 ekran kartı ararken çok uyguna Galax GTX 1660 Super buldum.

Ancak içime bir şüphe düştü, bu kadar uygun olması lazım mı? Yoksa indirimde diye mi? Gigabyte modeli de bu:

Sizce hangisi daha iyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sinerji'den MSI GTX 1660 Super Gaming X aldım, çok memnunum. Gigabyte'in 3 fanlı olan Gaming OC modelini de beğenmiştim. Evga, Galax (önceki adı ile KFA2),Zotac,Palit,Inno3D gibi markalarda gayet iyi markalar. Ülkemizde bazı markalar daha popüler sadece. Ama MSI, Asus, Gigabyte gibi markaların kendine özgü geliştirdiği patentli teknolojileri de mevcut olduğundan popülaritede etkili oluyor. Mesela Gigabyte Ultra Durable vb. dediği dayanıklı PCB elektronik devre kartını ön plana sürüyor, MSI ekran kartlarında Twin Frozr gibi sessiz ve etkili soğutma ile ilgili vurgulamalar yapıyor. Mesela bazı 1660 Superlerde hala DVI çıkışı varken ve birer adet HDMI ve Display port varken, popüler markaların Gaming, Gaming OC veya Gaming X serilerinde geleceğe yönelik sadece HDMI ve birden fazla Display port çıkışları mevcut.Marka da etken ama bütçe doğrultusunda en iyi ürünü kıyaslamalarla tercih etmek lazım.

Son düzenleme:
Teknobiyotik'de GTX 1660 ekran kartı ararken çok uyguna Galax GTX 1660 Super buldum.

Ancak içime bir şüphe düştü, bu kadar uygun olması lazım mı? Yoksa indirimde diye mi? Gigabyte modeli de bu:

Sizce hangisi daha iyi?

Galax 1660 Super'i öneririm. Endişeniz olmasın, Galax güvenilir bir markadır.

Sitede tutarsızlık var. Reklamında Galax 1660 super için 1599 tl yazıyor. İçine girince fiyat 1685 tl oluyor. Saçma sapan bir şey yapmışlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı