- Makaleler
- 1
Ben gereksiz yük bindiren benchmark’lar da bile o kadar görmedim.Ben Witcher 3 gibi oyunları Ultra'da 78 dereceyle oynuyorum dedim acaba bende mi sorun var.
Ben gereksiz yük bindiren benchmark’lar da bile o kadar görmedim.Ben Witcher 3 gibi oyunları Ultra'da 78 dereceyle oynuyorum dedim acaba bende mi sorun var.
Ben boşta 35-40 civarı alıyorum. Valorant CS:GO LoL gibi oyunlarda 45 derecenin yukarısına çıkmıyor ancak böyle GTA V M&B:B RDR 2 gibi oyunları oynayacaksan ve ayarlar yüksek olacaksa kullanma düzeyi yükseldiği için derecede yükselir. Arkadaş 63 derece deyince biraz korktum acaba benimki mi bu kadar çok ısınıyor diye lakin öyle değilmiş.Hocam 78 ve üstü sıcaklıklar ekran kartı için problem olur mu?
1650 Super modelinin ideal ısınma derecesi kaç olmalı kaçı geçerse sorun var demektir?
HaydaaBen gereksiz yük bindiren benchmark’lar da bile o kadar görmedim.
Arkadaşlar, GTX 1650 Super ekran kartı alacağım, Palit marka kartların ucuz olanının stoğu tükenmiş durumda. O yüzden Galax'a yöneldim. Sizce Galax mı alayım Palit mi?
Palit: https://www.akakce.com/ekran-karti/...-gp-oc-4gb-128bit-gddr6-fiyati,798143760.html
(1755 TL'lik olan ürüne bakmayın, dün sipariş ettim stok kalmamış onun dışında en ucuz 1950 TL ve 2000 tl+ var.)
Galax: Galax GeForce GTX1650 Super EX (1-Click) OC 4GB 128Bit GDDR6 GTX 1650 Super Ekran Kartı (65SQL8DS61EX) | Teknobiyotik
Önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Galax aldım hocam bir hafta önce, tekrardan teşekkürler.Galax'ın bakır soğutma borusu var daha stabil çalışıyor, Galax'ı tercih edin derim ayrıca uzun süreli kullanım için daha ideal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.