Galax Markası Nasıldır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi günler arkadaşlar. Çoğu sitede gördüğüm üzere Galax marka ekran kartları diğer markaların kartlarından biraz daha ucuz. GTX 1060 6GB modelini almayı düşünüyorum Teknobiyotik sitesinden. Fakat bu fiyat farkının neden oluştuğunu anlamadım. Kalitesiz ürün olduğunu da düşünmüyorum. Bu marka hakkında herkes bildiklerini, tecrübesi olanlar da tecrübelerini aktarırsa sevinirim. :) Özellikle beni ilgilendiren soğutması ve servisi. Bilgisi olan aktarsın :)

İyi günler arkadaşlar. Çoğu sitede gördüğüm üzere Galax marka ekran kartları diğer markaların kartlarından biraz daha ucuz. GTX 1060 6GB modelini almayı düşünüyorum Teknobiyotik sitesinden. Fakat bu fiyat farkının neden oluştuğunu anlamadım. Kalitesiz ürün olduğunu da düşünmüyorum. Bu marka hakkında herkes bildiklerini, tecrübesi olanlar da tecrübelerini aktarırsa sevinirim. :) Özellikle beni ilgilendiren soğutması ve servisi. Bilgisi olan aktarsın :)
Galax gayet kaliteli bir marka alabilirsiniz ama servisi nasıl bilmem zotac ya da gigabyte de düşünebilirsiniz şahsen benim tercihim bunlarla uğraşmayıp msi rx480 alman ya da 400 tl daha koyup GTX 1070 mini alman

Galax gayet kaliteli bir marka alabilirsiniz ama servisi nasıl bilmem zotac ya da gigabyte de düşünebilirsiniz Benim tercihim ama şahsen benim tercihim bunlarla uğraşmayıp msi rx480 alman ya da 400 tl daha koyup GTX 1070 mini alman
RX 480 ile ilgili şikayeti olan çok var ya ilk olarak onu düşünüyordum yavaş yavaş soğudum... :(

Nasıl bir şikayet var? 1060'a fazladan para vermeye gerek yok.

RX 480 ile ilgili şikayeti olan çok var ya ilk olarak onu düşünüyordum yavaş yavaş soğudum... :(
Benim kuzenim msi rx 480 kullanıyormuş 5 aydır felan bende daha dün öğrendim Memnun musun dedim oda gayet iyi iyki bunu seçmişim parasını hakeden bir ürün dedi fps değelerini kartın en yüksek sıcaklığını sordum fps değerlerinin internettekilerle neredeyse aynı olduğunu söyledi sıcaklıkta da en fazla 76 derece görmüş :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı