Galax Markası Nasıldır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence GTX 1060 da kararını kılmalısın. Sizi RX 480 çok ısınma sorunu gibi bir konunun sahibi olarak görmek istemem. Galax markası da o kadar popüler değil bu topraklarda. O yüzden ucuza satılıyor. Benim kullandığım RX 480 boşta 55 derecede, yük altında 88 dereceye kadar çıkıyordu. Asus strix RX 480 modeliydi birde.

Bence GTX 1060 da kararını kılmalısın. Sizi RX 480 çok ısınma sorunu gibi bir konunun sahibi olarak görmek istemem. Galax markası da o kadar popüler değil bu topraklarda. O yüzden ucuza satılıyor. Benim kullandığım RX 480 boşta 55 derecede, yük altında 88 dereceye kadar çıkıyordu. Asus strix RX 480 modeliydi birde.

Asus, AMD ekran kartlarında bir türlü belini doğrultamadı. Nerede AMD ekran kartlarında ısı problemi ile ilgili yorum veya başlık görsem Asus çıkıyor. Soğutma teknolojilerine göz atmaları lazım.

Asus, AMD ekran kartlarında bir türlü belini doğrultamadı. Nerede AMD ekran kartlarında ısı problemi ile başlık görsem Asus çıkıyor. Soğutma teknolojilerine göz atmaları lazım.

Bence Asus'un AMD tarafından çekilmesi iyi olur. Nvidia tarafına yoğunlaşırsa çok daha iyi kartlar çıkacağı düşüncesindeyim. Ama yine de servis açısından en iyi marka bence.

Ya şimdi durum şu; RX 480 alırsam MSI alacağım, GTX 1060 alırsam da bütçeden ötürü Galax almak zorundayım. Galax'ın servisi hakkında bir fikrim yok o nedenle de kararsız kaldım. Bilmiyorum işte. :cry:

Ya şimdi durum şu; RX 480 alırsam MSI alacağım, GTX 1060 alırsam da bütçeden ötürü Galax almak zorundayım. Galax'ın servisi hakkında bir fikrim yok o nedenle de kararsız kaldım. Bilmiyorum işte. :cry:
Galax yurt dışında çok satan bir marka. Sattığına göre de servisi ortalama bir düzeydedir. Fakat Türkiye servisini bilmiyorum. Yurt dışındaki Galax servisi için yabancı forumlara göz atmalısın.

@CJack60 ın dediği gibi bencede bekleyecek zaman varsa bekleyin bekleyemeycekseniz MSI RX480 almalısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı