Galax Note 5 ölü pixel sorunu

gtxr9380x:)

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sıfır cihazda ölü pixel sorunu çıktı. Cihaz 1 aydır değişimde alacak arkadaşlara tavsiyem fazla para verin bir kere verin. IPhone alın. Samsung müşteriyi ürünü satana kadar müşteri olarak görüyor sattıktan sonra sen yoluna ben yoluma anlıyacağınız paramla rezil olmak hoşuma gidiyor diyorsanız benim gibi mağdur olmak istiyorsanız Samsung alın. Yok ben paramı veririm karşılığını fazlasıyla alırım diyorsanız IPhone alın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük markaların ürünlerinde sorun çıktığında ve sizinle iyi bir şekilde ilgilenilmediğinde bu gibi düşünceler olabiliyor ve kısmen haklısınız. Ya iPhone alsaydınız ve aynı sorun olsaydı? Bence sizi 1 ay bekletme firmanın değil tamamen Türkiye de ki yetkili satıcısının inisiyatifinde.

Böylesine bir telefonu bu şekilde yargılama hakkınız yok diye düşünüyorum. Bende note 5 kullanıcısıyım ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. Piyango size vurmuş. En yakın zamanda sorundan kurtulman dileğiyle.

Cihazı nerden aldınız? Aldıktan ne kadar süre sonra böyle bir sorunla karşılaştınız? Sonrasında cihazı nereye verdiniz? Fabrikasyon hataysa en dandik cep telefonu mağazası bile hatalı ürünü kapalı kutu sıfır cihazla anında değiştiriyor.
Eğer servise verdiyseniz 10 iş günü sonrası size kullanmanız için muadili başka bir cihaz veriyorlar 20 iş gününü geçince doğrudan para iadesi veya sıfır ürün değişimi yapıyorlar. Biraz daha detay verirseniz daha inandırıcı olabilir.
Note 5 ile iphone'u nasıl kıyasladınız onu da anlamadım birisi bilgisayar diğeri düz telefon, bunu ayırt edemeyen zaten almasın note 5. İhtiyacınız olanı alın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı