Galax RTX 2060 Super ex vs düz model

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Eczacı
Ex'le ilgili bir sürü inceleme gördüm. Sıcaklık değerleri çok iyi, sessiz, FPS iyi. Yalnız düz modelin (1-Click OC) hiç incelemesi yok. Bayağı bir araştırma yaptım ve arada görebildiğim fark: Ex modeli 10CM 2 fanlı, düz model 9CM 2 fanlı. Ek olarak 2-3 DB bir ses farkı var gibi. Ex'in sıcaklığı gayet iyi ama düz modele emin olamıyorum. Sizce herhangi bir FPS düşüklüğü ya da malzeme kalitesi vb. bir sıkıntı yaşar mıyım, düzünü alsam? Kasam çok havadar. Sıcaklık konusunda çok üzülmem, herhalde ama kartı kullanan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Galax markası diğer markalara göre daha ucuzdur. Sebebi ise Türkiye'de fazla tutmadığı, tercih edilmediği içindir. Eğer alırsanız sizi üzmez. Gerek soğutma açısından gerek malzeme kalitesi açısından iyi bir kart, markadır. Söylediğiniz kartı kullanmadım, kullanan birini de bilmiyorum, tanımıyorum lakin marka isminden dolayı önereceğim bir karttır.

Sıcaklık farkının çok olacağını sanmıyorum 70 dereceyi görmez bile bence. FPS olarak da aradaki frekans farkından kaynaklı 1-2 fps fark olabilir belki.

Güzel yorumlarınız için sağolun. Tahminimce 1CM'lik fark ve çok az bir soğutma bloğu farkı var. Sıcaklıktan çok etkilenmezse malzeme kalitesi de iyiyse gönül rahatlığıyla alabilirim, o zaman. Ne dersiniz?

Güzel yorumlarınız için sağolun. Tahminimce 1CM'lik fark ve çok az bir soğutma bloğu farkı var. Sıcaklıktan çok etkilenmezse malzeme kalitesi de iyiyse gönül rahatlığıyla alabilirim, o zaman. Ne dersiniz?
Fiyatı nedir tam olarak? Kartın sizi üzeceğini sanmam ama RX 5700 XT düşündünüz mü?

Fiyatı nedir tam olarak? Kartın sizi üzeceğini sanmam ama RX 5700 XT düşündünüz mü?
2700 lira hocam. Bütçem normalde 2400 civarı ama bu kart için arttırdım. RX 5600 XT- 5700 ya da RTX 2060 bakıyordum. 5700 XT almam imkansız, 2700 bile aşırı zorlayacak beni.

Sıcaklık konusunda reddit'te düz modeli için yakınanlar var. Kendim Ex modelini kullanıyorum yükte 68 dereceden fazlasını görmedim.
Ciddi misiniz hocam? 1 CM o kadar farkediyor mu, blok mu küçük acaba? Link atarsanız çok sevinirim.
Güzel fiyat hocam onu alabilirsiniz. Rx 5700 xt Düşünürseniz de ;
Hocam bütçemi çok fazla aşıyor. 2700 olan bile aşacak ama değerse alacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı