R5 5600 - RX 6600 XT ikinci el sistem alınır mı?

• Konuyu başlatan 1SOT1SO
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 190

1SOT1SO

Femtopat
Daha fazla  
Yarın ikinci el sistem almaya gideceğim. Dikkat etmem gereken şeyler nelerdir? Günümüz oyunları için yeterli mi?

Özellikleri;

Ryzen 5 5600.

MSI Gaming RX 6600 XT.

2×8 Corsair Vengeance 3200 MHz.

MSI A320M Pro.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sistemi kullanıyorum. Anakartım a520mk, bence yeterli bir sistem her oyunda grafikleri ultraya çekmeme gerek yok, orta yüksek ayarlarda rt açmadan 1080p oynarım diyorsan gayet yeterli bir sistem. Sistemin edeceği maximum fiyat 17 18bin civarı daha fazla veriyorsan tavsiye etmem. Gta 5'de orta yüksek grafiklerde 100-130 fps kadar alıyorum, afmf2 açarsam 250 300 kadar oluyor. Rdr de yine aynı kendi deneme yanılma yoluyla yaptığım grafik ayarları ile kasmadan donmadan güzel bi görüntü kalitesi ile oynuyorum. Cyberpunk da ise rt açmadığım sürece en yüksek grafiklere bile çeksem 50 60 70 fps civarlarında oluyor. Merak ettiğin başka bir soru varsa yardımcı olurum.

Aynı sistemi kullanıyorum. Anakartım a520mk, bence yeterli bir sistem her oyunda grafikleri ultraya çekmeme gerek yok, orta yüksek ayarlarda rt açmadan 1080p oynarım diyorsan gayet yeterli bir sistem. Sistemin edeceği maximum fiyat 17 18bin civarı daha fazla veriyorsan tavsiye etmem. Gta 5'de orta yüksek grafiklerde 100-130 fps kadar alıyorum, afmf2 açarsam 250 300 kadar oluyor. Rdr de yine aynı kendi deneme yanılma yoluyla yaptığım grafik ayarları ile kasmadan donmadan güzel bi görüntü kalitesi ile oynuyorum. Cyberpunk da ise rt açmadığım sürece en yüksek grafiklere bile çeksem 50 60 70 fps civarlarında oluyor. Merak ettiğin başka bir soru varsa yardımcı olurum.
Monitör dahil 7.500 TL'ye aldım hocam.

Render falan almıyorsan gerek yok bence. 16 iyi en azından şimdilik. Fiyatı iyiyse alınabilir bu sistem. Anakartı kötü biraz.
Sona Ryzen 5 5600 alırım diyorum anakartı da öyle değiştireceğim. Sizce şimdilik yeterli mi? 7.500 TL'ye monitörle birlikte aldım.

Sona Ryzen 5 5600 alırım diyorum anakartı da öyle değiştireceğim. Sizce şimdilik yeterli mi? 7.500 TL'ye monitörle birlikte aldım.
Konu sahibi siz değilsiniz ama, anlayamadım :D. 7500'e bu sistemin imkanı yok. Birde sistemde zaten 5600 var. Yanlış konuya yazdınız sanırım.

Monitörler zaten 3 veya 5k arası komple sistemi nasıl 7.5kya aldınız. Varsa ben 10 tane aliyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı