Galax RTX 2060 Super ex vs düz model

Fan sesi RX590'a göre çok daha iyi, kart ısınmıyor zaten kolay kolay. Daha bugün geldiği için çok uzun süre incelemeye ve denemeye vaktim olmadı. Gözlemlediğim kadarıyla kalitesi çok iyi, stabil bir kart.
Son olarak nereden almıştınız hocam? Teknobiyotik'ten alacağım fakat garanti süreci nasıl işler, satış sonrası güvenilir mi, bunları merak ediyorum.

Son olarak nereden almıştınız hocam? Teknobiyotik'ten alacağım fakat garanti süreci nasıl işler, satış sonrası güvenilir mi, bunları merak ediyorum.
Teknobiyotikten almıştım, son derece güvenilir ve ilgililer. Bir problem yaşadığında ellerinden geleni yapıyorlar mağduriyet yaşamaman adına, içiniz rahat olsun.

Teknobiyotikten almıştım, son derece güvenilir ve ilgililer. Bir problem yaşadığında ellerinden geleni yapıyorlar mağduriyet yaşamaman adına, içiniz rahat olsun.
O zaman bir aksilik çıkmazsa yarın alacağım. Birkaç günlük deneyimimi aktarırım, haftaya inşallah. Hocam bir de sizden fotoğraf alsam, çok benziyor tasarımları ikisinin de 😂

Şu an fotoğraf çekemem hocam maalesef, bu linkte bulunan şekilde. 😄
Kasada duruşunu merak etmiştim hocam. Müsait olursanız artık 😂
Bu RPM’e göre yüksek geldi bana sıcaklıklar böyle bir karta göre. Bu testte kullanılan kasadan bilgin var mı?
Corsair Carbide Air 540 ATX hocam. Ama %100 stres altına giriyor kart. Bence 69 gayet normal bir sıcaklık. OC durumunda maksimum 71-72 seyretse daha iyiydi tabi.

Kasada duruşunu merak etmiştim hocam. Müsait olursanız artık 😂

Corsair Carbide Air 540 ATX hocam. Ama %100 stres altına giriyor kart. Bence 69 gayet normal bir sıcaklık. OC durumunda maksimum 71-72 seyretse daha iyiydi tabi.
sıcaklıktan ziyade RPM yüksek. ses şiddeti fazla olur tahminimce.

@VGAMonitorluAdam hocam ekran kartından memnun musunuz, inceleme fırsatınız oldu mu?
Soğutma ve performans konusunda mükemmel ama CS GO tarzı oyunlarda stuttering problemi yaşıyorum nadir şekilde. Eski sürümleri deneyeceğim bakalım. LoL ve BF 5'te olmuyor bu problem.
Düzeltiyorum, CS GO tarzı oyunlarda değil sadece CS GO'da oluyor bu problem, netlik kazandırayım ona. Saatlerce Ultra grafiklerde Witcher 2, NFS Payback, ETS 2 vs. oynuyorum onlarda bir problem yok.

Son düzenleme:
Farketmeyeceğini düşünüyorum. Dilediğinizi alabilirsiniz. FPS soğutmayla değişen bir şey değil zaten. Afaki sıcaklıklar harici.
Pardon ama nasıl sıcaklığa bağlı değil ya :D, neye bağlı öyleyse. Güncel grafik işlemcilerde sıcaklık, üretim sonrası fps yi doğrudan etkileyen bir kaç etmenden biridir. Sıcaklık değeri ne kadar düşükse, gpu da o kadar sık sık ve kolay bir şekilde boost clocklara kadar çıkabilir. En basitinden sıcaklık değeri yükseldikçe fiziksel açıdan veri ve elektrik iletimi yavaşlar. % olarak fazla bir değer gibi düşünmeyebilirsiniz ama ortalama 100 fps alınan oyunlarda 5-15 arası fps farkedebilir bu oldukça fark edilebilir bir değer. Ex modelin fanları daha büyük ve ayrıca ugulanan yeni teknoloji sayesinde hava akımı %70 daha iyi deniyor bilgilerde, bu da belirgin performans artışı vaadediyor, en azından teoride .
Not: Bende teknobiyotikten sipariş verdim, elime ulaştı. O kadar hızlı gönderdiler ki sitede hala ürün montaj aşamasında yazıyor, ne sms ne mail hiçbirşey yok teslimat ile ilgili. Ama ürün elimde :), ilginç bir site, sanırım şimdilik tavsiye edeceğim. Beyaz rengi, gerçekte resimlerdekilerden daha az çirkin duruyor. Genel olarak bir sorun görünmüyor, test için kasayı bekliyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı