Galax RTX 4060 1-Click OC 2X V2 128 bit GDDR6 8 GB ekran kart alınır mı?

Bütçe
max 12

FLe1x

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi fforumlar.

Bugün n11.com üzerinden bu ekran kartını sipariş etmeyi düşünüyorum. Fiyatı 11.880 lira bu ekran kartı alınır mı? Veya 12K bandında ya da daha düşük bir bütçeyle farklı bir ekran kartımı almalıyım?

Son düzenleme:

Arkadaşlar herkese iyi dorumlar.

Bugün n11.com üzerinden bu ekran kartını sipariş etmeyi düşünüyorum. Fiyatı 11.880 lira bu ekran kartı alınır mı? Veya 12K bandında ya da daha düşük bir bütçeyle farklı bir ekran kartımı almalıyım?

Alınır.

Arkadaşlar herkese iyi dorumlar.

Çok iyi olamayan bir kart, muadilleri ondan daha iyi. Mesela Arc B580 veya RX 7600XT.

Son düzenleme:
Çok ta iyi olmayan bir kart, muadilleri ondan daha iyi. Mesela Arc B580 veya RX 7600XT.

Aynen 7/24 yazılım sorunları ile uğraşsın sonra. RTX 4060 en az 4 yıl sizi 1080p de rahat götürecektir. Ve iyi karttir. Steam de en çok kullanılan kart kendisi. İlk 20'ye bile göremeyen AMD önermekten vazgeçin. Bizim ülke hariç şu AMD denen sünepe kartları kimse almıyor.

Aynen 7/24 yazılım sorunları ile uğraşsın sonra. RTX 4060 en az 4 yıl sizi 1080p de rahat götürecektir. Ve iyi karttir. Steam de en çok kullanılan kart kendisi. İlk 20'ye bile göremeyen AMD önermekten vazgeçin. Bizim ülke hariç şu AMD denen sünepe kartları kimse almıyor.

Ahahah bu konularda sosyal medyadan duyup geldiğiniz o kadar belli ki lütfen böyle davranmayın komik görünüyorsunuz.

Hocam hakkını yemeyelim, kas gücü olarak gerçekten AMD'nin iyi işler çıkarttığı kartlar var. Mesela 7800 XT'yi çok beğenirim.

RTX 4060 giriş seviyesi bir karttır zaten, düşük ve dar bütçede AMD performans olarak daha iyi, NVIDIA düşük bütçe için çok ta uygun değil. O driver sorunları da RX 580'den kalma haberiniz olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı