Galaxt Z Fold 5 256 GB "Unlocked" nedir?

Mesela T-Mobile olan cihazlarda telefon önceden tanımlı ayarlar ile vs. geliyor, açılış ekranında bile T-Mobile yazabiliyor ve sadece o operatörün hattı ile çalışıyor ama Unlocked versiyonunda bir operatöre bağlı değil.
Tamam hocam da şimdi Türkiye ve Azerbaycanda atıyorum diğer ülkelerde kişi istediği hattı alıp takıp çalıştırsın diye unblocked seçilmeli öyle mi?

Trade-in kısmına "No" seçeneğini işaretleyin.
Onu anladım hocam. Oraya kadar okay. Fakat şimdi dediğim gibi Azerbaycanda çalışması için tabii registration kısmı o ayrı onu yaptıracağım ama yurtdışından geldiği için operator taktığımda çalışması için sipariş verirken anladığım kadarıyla Benim seçmem gereken şu anda Unblocked öyle mi?

Bu cevabı istiyordum hocam Ben de. Teşekkürler anlatımınız için. Her birinize ayrı ayrılıkta teşekkür ederim.

Tamam oraya kadar anladım hocam da şimdi unlocked seçeceğim anladığım kadarıyla ki, Azerbaycanda operatorlerden herhangi birini alıp takarken çalışsın diye. Trade kısmında da No olarak öyle mi?
Aynen öyle hocam. Unlocked ve no trade olarak seçmeniz gerek. Tavsiyem Samsung'un sitesinden almayın. Çok daha pahalı oluyor. Hangi ülkedesiniz bilmiyorum ama o ülkenin yerel mağazalarından alın.

Aynen öyle hocam. Unlocked ve no trade olarak seçmeniz gerek. Tavsiyem Samsung'un sitesinden almayın. Çok daha pahalı oluyor. Hangi ülkedesiniz bilmiyorum ama o ülkenin yerel mağazalarından alın.
Biliyorum hocam çok pahalı ama yine de Bende psikoloji bir hastalık var. iPhone'un bile resmi mağazası ve yerel mağazaları iSpace.az gibi mağazaları varken direkt girip Apple sitesinden sipariş veriyorum. Samsung ise Samsung Apple ise Apple. Psikoloji bir hastalık. Aldırmayın!

:)

Biliyorum hocam çok pahalı ama yine de Bende psikoloji bir hastalık var. iPhone'un bile resmi mağazası ve yerel mağazaları iSpace.az gibi mağazaları varken direkt girip Apple sitesinden sipariş veriyorum. Samsung ise Samsung Apple ise Apple. Psikoloji bir hastalık. Aldırmayın!

:)
Siz bilirsiniz hocam :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı