Galaxy A127F/DS için Custom ROM önerisi

ASTY

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba Samsung Galaxy A127F/DS modeli için araştırma yaptım fakat Custom ROM bulamadım. GSI falan gördüm tam olarak nedir bilmiyorum. ROM bulma şansım var mıdır acaba?

Hocam GSI ROM (generic System image) kurabilirsiniz ama ne kadar performanslı çalışır bilemem bende Samsung Galaxy A03s a037f/ds kullanıyorum Custom ROM olmadığı için crDroid GSI ROM kullanıyorum.

Nereden nasıl bulabilirim? Sdcard'ım yok maalesef sadece bilgisayar var. Eski telefonuma LineageOS kurmuştum nasıl yapabilirim? Nereden bulabilirim? Eksileri ve artıları nelerdir? Sıkıntı yaşatır mı yaşatırsa tahminen ne olur?

GSI ROM, desteklenen her cihaza kurulabilen ROM dur.
Cihazınızın desteğinin olup olmadığını kontrol etmek için treble info uygulamasını kontrol edebilirsin. Normal şartlar altında TWRP ile doğrudan kurulabilir lakin TWRP de doğrudan sistem görüntüsü yazılamıyorsa Fastboot üzerinden yüklemeniz ya da super dosyası ile oynamanız gerekebilir.

GitHub'tan tüm GSI ROM'ların listesini bulabilirsiniz.

Aklınıza takılan nedir acaba?
Önce desteği var mı onu kontrol edelim, cihazınıza Play Store'dan treble info uygulamasını indirip açın ve ekran görüntüsü atın.

Screenshot_20240927_164459_Treble Info.jpg

TWRP falan yükelemedim hocam önceden kullanmadım TWRP'yi ABD ile yapmıştım LineageOS wiki kısmından o kadar.

Hiç Odin deneğiminiz var mı?
Atacağım TWRP uyumlu olmayabilir cihazınızla, bu yüzden nasıl kurtaracağınız hakkında bir deneyiminiz varsa işimiz daha kolay olur.
Avrupa linkinden indirebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı