Galaxy A13 FPS arttırma

Telefonlarda FPS arttırma diye bir şey yoktur. Donanım yetersiz ise kasması çok normal RAM sıfırlamaktan başka yapıcağın bir şey yok telefonda.

Config atarak gereksiz dokuları kaldırabilir ve grafikleri biraz daha kötüleştirerek FPS'i çok rahat yükseltebilir hocam.

Config atarak gereksiz dokuları kaldırabilir ve grafikleri biraz daha kötüleştirerek FPS'i çok rahat yükseltebilir hocam.

Öneriniz var mı hocam Config olarak

Ban riskini göze almak istiyorsanız neden olmasın.

Hocam eski cihazlarda denemiştim halada ban atmadılar son zamanlarda Config bulamadım doğru düzgün yani Config yapmak(hile hariç) ban sebebi değil

Ban riskini göze almak istiyorsanız neden olmasın.

İşlemciyi daha çok yorarsın o oyun telefonu değil.

Kanka 3 yıldır türlü türlü Config kullandım ama sen bilirsin.

Öneriniz var mı hocam Config olarak.

Hocam vallahi o işleri artık yapmıyorum ama YT'de çok izlenen videolara bakabilirsin, yorumlara göre hareket edebilirsin.

A13 oyun telefonu değil. GFX tool ile yapsanız bile bir faydası olmayacaktır.

A23 kullanıyorum ve oda oyun telefonu değil ancak 45 FPS aldığım PUBG Mobile da 60 ve 90 FPS'ye ayarlayıp çok rahat oynayabiliyorum hocam.

A23 kullanıyorum ve oda oyun telefonu değil ancak 45 FPS aldığım PUBG Mobile da 60 ve 90 FPS'ye ayarlayıp çok rahat oynayabiliyorum hocam.
Isınma veya başka sorunlar olur diye düşünüyorum. Oyun telefonu odaklı değil, isteğe bağlı 60FPS ve 90FPS yapabilirsiniz fakat oyunun kalitesi düşer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı