Şifresi unutulan Galaxy A13 nasıl açılır?

Annem kendi kullandığı Galaxy A13 cihazın şifresini unutmuş. Telefonu hard reset ile sıfırladım ancak eski şifreyi tekrar istiyor. Fpr baypass yapmayı beceretemedim. Stock ROM yükledim ancak yine aynı şekilde şifre istedi. Telefoncuya para kaptırmak istemiyorum.
Hard reset gerekli
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Telefonu hard reset ile sıfırladım ancak eski şifreyi tekrar istiyor.
Böyle bir şey olması çok zor bir şeyi yanlış yapma ihtimaliniz var tekrar deneyin. Ben şuana kadar 1 tablet (Samsung) 1 telefonda (farklı marka) denedim her hangi bir sorun yaşamadım

Hard reset gerekli
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Böyle bir şey olması çok zor bir şeyi yanlış yapma ihtimaliniz var tekrar deneyin. Ben şu ana kadar 1 tablet (Samsung) 1 telefonda (farklı marka) denedim herhangi bir sorun yaşamadım.

Hoca bedne daha önce defalarca farklı markalarda bypass işlemi yaptım. Ancak bu telefonda yöntemler işe yaramıyor ve çok fazla clikbait içerik var. Cidden başka bir yöntem yok mu? Bu sorun çok moralimi bozmaya başladı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı