Galaxy A20 için saf Android Custom ROM önerisi

Anladım teşekkür ederim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Cihazı rootlamam gerekir mi? Yoksa TWRP kurduktan sonra direkt yazılımı cihaza yüklemeki miyim?

Roota gerek yok. Direk ROM'u kursanız yeter.

Roota gerek yok. Direk ROM'u kursanız yeter.
yt'de gezinirken bi videoya rastladım, buraya da atayım. Uygularsam aynını brick olur muyum?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

YT'de gezinirken bir videoya rastladım, buraya da atayım. Uygularsam aynısını brick olur muyum?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda yapılanların aynısını eksiksiz bir şekilde yaparsa hiçbir sorun olmaz. Ayrıca Exynos işlemcilerde telefonu brick yapmaktan korkma.

Videoda yapılanların aynısını eksiksiz bir şekilde yaparsa hiçbir sorun olmaz. Ayrıca Exynos işlemcilerde telefonu brick yapmaktan korkma.
Anladım efendim çok teşekkür ediyorum aynını uygulayacağım ancak indirme linkinde bir de Disable_Dm-Verity_ForceEncrypt_11.02.2020 diye birşey var bu nedir?

romu indirdim ama alttakini bilmediğim için dokunmadım

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-02-15 130412.png
    Ekran görüntüsü 2024-02-15 130412.png
    35,2 KB · Görüntüleme: 37
Anladım efendim çok teşekkür ediyorum aynısını uygulayacağım ancak indirme linkinde bir de Disable_Dm-Verity_ForceEncrypt_11.02.2020 diye bir şey var bu nedir?

ROM'u indirdim ama alttakini bilmediğim için dokunmadım.

Stok ROM ana depolamayı şifreler ve recoveryden dosyalara erişimini engeller. Şifrelemeyi kaldırmak için bunu kullanıyorlar.

Eğer ana depolamadan ROM'u flashşayacaksan önce bunj kuşlanman gerekir.

Eğer TWRP üzerinden depolamana erişemiyorsan bunu flash kısmından flashlaman gerekir.
Anladım efendim teşekkür ederim. Yarın deneyeceğim. Olur da hata edersem tekrardan danışmak isterim. Teşekkür ediyorum

Eğer TWRP üzerinden depolamana erişemiyorsan bunu flash kısmından flashlaman gerekir.
hocam bootloader açtım, ardından tekrar download moduna alıp odin3 ile twrp atmayı denedim lakin hata verdi ve dowload yazısında kaldı ses kısma ve açma butonlarına basınca 1 2 saniye açılma ekraı geliyor sonra geri download moduna atıyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Anladım efendim teşekkür ederim. Yarın deneyeceğim. Olur da hata edersem tekrardan danışmak isterim. Teşekkür ediyorum.

Hocam bootloader açtım, ardından tekrar download moduna alıp Odin3 ile TWRP atmayı denedim lakin hata verdi ve dowload yazısında kaldı ses kısma ve açma butonlarına basınca 1 2 saniye açılma ekraı geliyor sonra geri download moduna atıyor. Ne yapmalıyım?

Ne hatası verdiğinin fotoğrafını çekip yeni konu açarsanız hem sizden sonarki kişilere yardım edebilirsiniz hem de daha kolay cevap alırsınız. Yeni konu açıp beni etiketleyin oradan devam edelim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı