Galaxy A25 2-3 dakikada bir pil düşmesi normal mi?

Vendetta1

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, daha dün aldığım telefonda 2 gün dayanır denilen A25 telefon beklentilerimin altında kaldı. Normal kullanımda 2 veya 3 dakikada bir şarj düşüyor. Yeni bir 25 watt şarj aleti alacağım telefonu ilk şarj ettiğimde 10 wattlik şarj aleti ile şarj etmiştim acaba şarj aletinin pil süresine etkisi var mıdır? Cevaplar misiniz? Telefon daha yeni, sıfır bir telefon. Hızlı şarj da açık.

Selamlar, daha dün aldığım telefonda 2 gün dayanır denilen A25 telefon beklentilerimin altında kaldı. Normal kullanımda 2 veya 3 dakikada bir şarj düşüyor. Yeni bir 25 watt şarj aleti alacağım telefonu ilk şarj ettiğimde 10 wattlik şarj aleti ile şarj etmiştim acaba şarj aletinin pil süresine etkisi var mıdır? Cevaplar misiniz? Telefon daha yeni, sıfır bir telefon. Hızlı şarj da açık.

Şarjı genel açıdan en kadar sürüyor? 2gün şarj ömrü amiral gemisi cihazlarda bile yok abartmışlar.

Telefonun şarjı kullanıma, arkaplanda çalışan uygulama sayısına, bluetooth, WI-FI, GPS gibi özelliklerin açık olup olmamasına göre kısalıp uzayabilir. Telefonun bakım kısmından pili en çok neyin kullandığını kontrol edin. Ayrıca şarj aletinin gücü şarj boşalma süresini etkilemez, şarj dolma süresini etkiler. Pil ömrünü uzatmak için telefonun şarjını %20 ile %80 arasında tutmak önerilir. Pilin tamamen bitmesi pile zarar verir.

2 gün gitmesi zaten imkansız öyle bir telefon yok yani ama ilk haftalarda batarya performansı düşük olur randımana oturması zaman alır yine de 2 gün gibi bir şey söz konusu olamaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı