Galaxy A25 Pil tüketimi ve kullanımı nasıl?

destroyerrr00

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, bugün telefonu test ederken bir durum dikkatimi çekti pil kullanımı %116 diyor bu değer ne anlama geliyor pek anlayamadım açıkçası.

Ek olarak telefonun şarj süresi sizce nasıl? Telefonumu daha 20 25 gün önce aldım ancak belli sebeplerden dolayı servise gönderdim ve toplasanız 5 6 gün kullandım ve 4 defa şarj ettim.

Görseldeki veriler bugün gün içinde oluştu.

Arkadaşlar merhaba, bugün telefonu test ederken bir durum dikkatimi çekti pil kullanımı %116 diyor bu değer ne anlama geliyor pek anlayamadım açıkçası.

Ek olarak telefonun şarj süresi sizce nasıl? Telefonumu daha 20 25 gün önce aldım ancak belli sebeplerden dolayı servise gönderdim ve toplasanız 5 6 gün kullandım ve 4 defa şarj ettim.

Görseldeki veriler bugün gün içinde oluştu.

Görsel bende yok nedense?

%116 dediğine göre siz gün içerisinde tekrar şarj etmişsinizdir ondandır.
Yani 1 günde %116 seviyesinde doldurmuşsunuz bataryayı.
Görsel yok bu arada.
görseli bir türlü kabul etmiyor sunucu hatası var diyor. Hocam telefonu sadece sabah şarj ettim aslında gün içinde başka bir şarj durumu da olmadı, bundan dolayı da %116 beni şüphelendirdi.

görseli şimdi yükleyebildim.

Dosya Ekleri

• süre2.jpg
    süre2.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 46
Konuya dönüş yapan arkadaşlara teşekkür ederim, galiba bunun yüksek olması herhangi bir sorun olusturmuyor, sadece kullanılan toplam şarj miktarını veriyor, ilk defa bir Android telefona da geçiş yaptığım için kafam da soru işareti oluşturmuştu.

Konuya dönüş yapan arkadaşlara teşekkür ederim, galiba bunun yüksek olması herhangi bir sorun olusturmuyor, sadece kullanılan toplam şarj miktarını veriyor, ilk defa bir Android telefona da geçiş yaptığım için kafam da soru işareti oluşturmuştu.

S24 FE'de son şarjdan bu yana seçeneği var pil kısmına girince. Sizde bugün seçeneği seçili.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı