Galaxy A25 Pil tüketimi ve kullanımı nasıl?

S24 FE'de son şarjdan bu yana seçeneği var pil kısmına girince. Sizde bugün seçeneği seçili.
o seçeneği tam olarak göremedim hocam :( ekstra olarak bir soru daha sormak istiyorum, cihaz yeni ancak servise gittiği için tam bir kullanım yaşayamadım, batarya optimize olmus mudur? yani verilerden bu anlasılabilir mi?

O seçeneği tam olarak göremedim hocam :( ekstra olarak bir soru daha sormak istiyorum, cihaz yeni ancak servise gittiği için tam bir kullanım yaşayamadım, batarya optimize olmus mudur? Yani verilerden bu anlasılabilir mi?

Cihaz bakım kısmından pile gelin, oradan bugün seçeneğine basın, oradan son şarjdan bu yana filtresini seçebilirsiniz.

@destroyerrr00 şöyle diyeyim size babama da aynı telefonu aldık, güncelleme, uygulama yükleme ve kendisi Facebook, WhatsApp gibi sosyal medyalarda takıldığı halde 1 gün sonra %22 ile şarja takmıştı.
bende telefonu dünden itibaren net bir şekilde deneyimlemeye başladım, ayın 13 ünde kullanım sürem 4 saat civarındaydı ancak bugün 9 saati gördüm. Aktif olarak kullanımda 9 saat gayet yeterli bir süre galiba? internette yabancı bir blog sayfasında günlük kullanım saatinin zaten 10 saat 19 dakika olduğunu görmüştüm. Galiba 1 2 haftaya kadar tamamen kalibre olmuş olur bataryası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı