Galaxy A3 2017 İnceleme

Hepsiburada.com üzerinden 1358 liraya aldığım cihazı kullanıcı deneyimlerimle beraber sizler için inceleyeceğim. Cihazı almadan önce teredddütlerim vardı fakat şimdi iyi ki almışım diyorum.

Cihazın artıları:
  1. Su geçirmez olması.
  2. Always on display özelliği.
  3. Arayüzün son derece akıcı olması.
  4. Ekran kalitesi muhteşem renkler çok canlı siyah ve beyaz renkler süper tabi bunda AMOLED ekranın avantajları göz ardı edilemez.
  5. Mavi ışık filtresi özelliği.
  6. Parmak izi tarayıcısı.
  7. USB Type C olması.
  8. Telefonun yanında gereksiz uygulamayla gelmiyor; Onedrive, Office uygulamaları Shelth, Skype uygulamaları var sadece, onlar da kullanışlı uygulamalar zaten.
Cihazın eksileri:
  1. Ram tarafında rakipleri 3 gb ram kullanmasına rağmen bu cihazda 2gb sistem belleği var fakat arayüzde oyunlarda sosyal medyada dolaşırken eksikliğini farketmiyorsunuz.
  2. Ön kamera çok iyi fakat arka kamera fotoğrafta orta seviye çekerken video kayıtlarında ortanın biraz daha üstünde çekiyor.
  3. Pilinin 2350 mah olması (cihaz günde 30 dk oyunu geçmesseniz 1 günü rahatlıkla çıkarıyor). Şarj olma süresi oldukça az.
  4. Kutu içeriğinde gelen kulaklık eski s3 kulaklığı fakat iş görüyor zaten bu fiyat segmentinde normal bir durum.
  5. 16GB hafızası var fakat Micro SD kart desteği var, yani 32GB bir kart taktığınızda Android 6.0 olması sebebiyle Micro SD hafızası ve sistem hafızası tek bir alan olarak gözüküyor.

Eksi veya artı sayılmayan özellikler:
  1. Kutu içeriğinde gelen şarj aleri 1.56 amper.
  2. FM radyo.
  3. Eksi olarak saymadığım özellik tasarım olarak cam kullanılmış ama alan kişi zaten bunu bilerek alıyor. Kılıfsız kullanmamanızı tavsiye ederim.

Uzun lafın kısası bütçeniz 1300, 1400 lira ise ve sosyal medya kullanırım, WhatsApp'tan mesajlaşırım, arada sırada oyun oynarım diyorsanız alınabilecek bir cihaz. Tabii bu fjyata J7 Prime gibi telefonlarda var, J7 prime inceleme fırsatım oldu, şimdi iyi ki bunu almışım diyorum çünkü: J7 Prime ekranı TFT LED ve parlaklığı bana az geldi ve renkleri soluk geldi ama onun da batarya ve ekran bakımından avantajı var, ikisinin de işlemci ve GPU'su aynı ama bu cihaz daha iyi performans veriyor, sebebi ise ekranının 720P olması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır olmuyor, çok yakından çekince oluyor ve telefonu elime yavaş yavaş vurduğumda da aynı ses geliyor.

Hayır olmuyor, çok yakından çekince oluyor ve telefonu elime yavaş yavaş vurduğumda da aynı ses geliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu çektim. Yakından bir nesneye focus yaptığımda videodaki gibi ses geliyor ama o kadar fazla değil ama ortam sessiz olduğunda duyuluyor. İleride bir sorun olur mu?

@BERWAR

Son düzenleme:
Titerme olmuyor ancak sessiz ortamda duyulacak bir şekilde çıkıyor ve kameryı ilk açtığımdada aynı ses bir kere geliyor daha sonra gelmiyor normal çekimde böyle bir ses gelmiyor. Cihazı Hepsiburada' dan aldım sizce geri iade yapmalımıyım.

Sıkıntı olacağını sanmam ama sıkıntı da olabilir, servise başvurmakta fayda var.

Samsung Galaxy S6 arka kameradan Ses Gelme sorunu
Benimki bu sorun gibi değil kamera odak yaparken çıt diye bir ses geliyor.
Anlık bir ses var. Telefondan çok memnunum sadece bu sorundan dolayı geri iade etmek gelmiyor içimden çünkü sadece çok yakın tuttuğumda geliyor. Eğer ileride normal çekimlerde de olma riski varsa geri iade yapıcam ama o durumdada bu 1300-1400 bandında bu telefon standartlarında pek telefon yok kafam çok karışık.
@BERWAR

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı