Galaxy A32 vs A51 vs Redmi Note 10 Pro

Bütçe
3000-3500
Günde 2-3 saat YouTube'da takılır, daha sonra arkadaşlarla mesajlaşırım. Telefondan oyun oynamıyorum. Sadece mesajlaşma ve YT için kullanıyorum. Başka önerilere açığım. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günde 2-3 saat YouTube'da takılır, daha sonra arkadaşlarla mesajlaşırım. Telefondan oyun oynamıyorum. Sadece mesajlaşma ve yt için kullanıyorum. Başka önerilere açığım. Şimdiden teşekkürler.

Hocam uzun yıllar kullanmayı planlıyorsanız Realme 7 Pro, az harcamak isterseniz ve 2-3 yıl kullanırım derseniz Oppo A73, 2-3 yıl kullanırım derseniz ve fazla harcamak sizin için sıkıntı değilse A32 öneririm.

Niye bu kadar çok öneri yaptınız derseniz cevap olarak şunu söyleyeyim hiç detay belirtmemişsiniz.
Bu 3 cihazda sizi memnun etmeyebilir, çok daha fazla memnun edebilecek cihazlar olabilir ama ben bilemem sizin isteklerinizi sonuçta :(

Hocam uzun yıllar kullanmayı planlıyorsanız Realme 7 Pro, az harcamak isterseniz ve 2-3 yıl kullanırım derseniz Oppo A73, 2-3 yıl kullanırım derseniz ve fazla harcamak sizin için sıkıntı değilse A32 öneririm.

Niye bu kadar çok öneri yaptınız derseniz cevap olarak şunu söyleyeyim hiç detay belirtmemişsiniz.
Bu 3 cihazda sizi memnun etmeyebilir, çok daha fazla memnun edebilecek cihazlar olabilir ama ben bilemem sizin isteklerinizi sonuçta :(
4 yıl kullanacağım hocam. Şarjı uzun gitsin yeter. Fiyat konusunda çok emin değilim. Aşırı pahalı olmasın ama çok ucuzda olmasın. Telefonda kasmalar olmasın yeter.

4 yıl kullanacağım hocam. Şarjı uzun gitsin yeter.

Hocam şarjı diğer cihazlara fark atacak kadar uzun gitmez ama şarj etme konusunda diğer cihazlara fark atabilir Realme 7 Pro.
15 dakikada %50 dolduruyor (kalan %50'yi 30 dakikada dolduruyor, daha yavaş doldurmasının sebebi pil sağlığı tamamen)

Hocam şarjı diğer cihazlara fark atacak kadar uzun gitmez ama şarj etme konusunda diğer cihazlara fark atabilir Realme 7 Pro.
15 dakikada %50 dolduruyor (kalan %50'yi 30 dakikada dolduruyor, daha yavaş doldurmasının sebebi pil sağlığı tamamen)
Hızlı şarja gerek yok hocam. Oppo A73 128GB benim için iyidir, teşekkürler.
Hocam Redmi Note 9 için ne diyorsunuz? Oppo A73 modeli mi yoksa Redmi Note 9 modeli mi almalıyım?

Hızlı şarja gerek yok hocam. Oppo A73 128 GB benim için iyidir, teşekkürler.

Hocam Redmi Note 9 için ne diyorsunuz? Oppo A73 modeli mi yoksa Redmi Note 9 modeli mi almalıyım?

Hocam A73 yazılım, ekran paneli (ki şarj için çok önemli) ve hızlı şarj olarak daha iyi.
Sadece yazılım ve ekran bile A73 almak için bir sebep.

Note 10 Pro en mantıklı seçenek. Performans olarak da en iyisi ve kamera olarak da en iyisi.
Fotoğraf çekmeyi seven birisi değilim, telefondan oyun oynamayı da sevmem. Dediğim gibi sadece Whatsapp ve YouTube için kullanacağım. A73 yeterli ise onu almayı düşünüyorum, yetersizse önerinize açığım.

Fotoğraf çekmeyi seven birisi değilim, telefondan oyun oynamayı da sevmem. Dediğim gibi sadece Whatsapp ve YouTube için kullanacağım. A73 yeterli ise onu almayı düşünüyorum, yetersizse önerinize açığım.
Dediğiniz 3 telefon arasından en iyisi Note 10 Pro. Farklı öneri olarak da Mi 11 Lite öneririm. 4 yıldan daha fazla kullanırsınız. Sosyal medya için AMOLED ve 90Hz ekran daha iyi olur. 10 Pro da 120Hz ve AMOLED neden onu önermediniz derseniz Mi serisi Redmi serisinden çok daha stabil bir arayüz ve şık bir tasarım ile geliyor.

Dediğiniz 3 telefon arasından en iyisi Note 10 Pro. Farklı öneri olarak da Mi 11 Lite öneririm. 4 yıldan daha fazla kullanırsınız. Sosyal medya için AMOLED ve 90Hz ekran daha iyi olur. 10 Pro da 120Hz ve AMOLED neden onu önermediniz derseniz Mi serisi Redmi serisinden çok daha stabil bir arayüz ve şık bir tasarım ile geliyor.
Sosyal medya kullanmıyorum. Benim için kasmasın yeterli olur. O zaman Redmi Note 10 Pro'yu alıyorum. Teşekkürler herkese.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı