A34 de güzel cihaz. Hem güncelde, ben A34 alırdım.Bütceme Uygun mudur Hocam.
A34 de güzel cihaz. Hem güncelde, ben A34 alırdım.Bütceme Uygun mudur Hocam.
Hocam A33 modelını cok övülüyor sitelerde 9.500 gibi fiyatlarda satılıyor onu önerir misiniz peki?
Sarjının hızlı bittigini
O bütçenin en iyiside hocamızın bütçesi sorun olabilir.Bahsedilen hiçbir cihazlar alınmaz.
Buna bütçe yetiyor mu?
![]()
Samsung Galaxy S20 FE 128 GB Snapdragon Yeşil Cep Telefonu (Samsung Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları
Samsung Galaxy S20 FE 128 GB Snapdragon Yeşil Cep Telefonu (Samsung Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Note 11 Pro ama ikisini de önermem,A33 kullandığımdan biliyorum kamerası video konusunda rezalet.A33 yazmışlar,onu da tercih etmeyin.Öncelıkle merhaba, bütçem 10 bin lirayı gecmeyecek şekilde. En uzun hangi telefon beni götürür diye arastırmalara girdim. Bütcemi karsılıyan 2 telefon buldum. Biri Samsung A32, digeri ise Redmi Note 11 Pro. Bir arkadasım Note 11 Pro kullanıyor ve memnun oldugunu belırttı ama cogu kısı Xiaomi telefonların sarjının hızlı bittigini ve donanım olarak kötü oldugunu söylüyor. A32 modelınde ise en fazla 6 GB RAM oldugunu ögrendim. Kararsız bir insanım ve telefonlardan hiç anlamam. Kameraya aşırı onem veren birisi degilim ara sıra oyun oynarım telefonla. Gün icinde cogu zaman sosyal medyada gezıyorum. Beni pişman etmeyecek telefon hangisi olur?
Bahsedilen hiçbir cihazlar alınmaz.
Buna bütçe yetiyor mu?
![]()
Samsung Galaxy S20 FE 128 GB Snapdragon Yeşil Cep Telefonu (Samsung Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları
Samsung Galaxy S20 FE 128 GB Snapdragon Yeşil Cep Telefonu (Samsung Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Epey sitesini karşılaştırma için sağlıklı bulmuyorum.Samsung Galaxy S20 FE - Samsung Galaxy A34 5G (8 GB / 128 GB) Karşılaştırması - Epey
Ben olsam ikisi arasında kalırdım.
Kararı siz verin.
Öncelıkle merhaba, bütçem 10 bin lirayı gecmeyecek şekilde. En uzun hangi telefon beni götürür diye arastırmalara girdim. Bütcemi karsılıyan 2 telefon buldum. Biri Samsung A32, digeri ise Redmi Note 11 Pro. Bir arkadasım Note 11 Pro kullanıyor ve memnun oldugunu belırttı ama cogu kısı Xiaomi telefonların sarjının hızlı bittigini ve donanım olarak kötü oldugunu söylüyor. A32 modelınde ise en fazla 6 GB RAM oldugunu ögrendim. Kararsız bir insanım ve telefonlardan hiç anlamam. Kameraya aşırı onem veren birisi degilim ara sıra oyun oynarım telefonla. Gün icinde cogu zaman sosyal medyada gezıyorum. Beni pişman etmeyecek telefon hangisi olur?
S20 FE alın o halde. Ekran kalitesi, arayüzü ve performansıyla alacağınız en iyi cihaz bu bütçe de.Yetıyor öneriniz icin teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.