Galaxy A34 vs A54

Turist Ömer

Picopat
Arkadaşlar merhaba, kuzenim için telefon almayı düşünüyorum bu iki telefon arasında kaldım. Aralarında fiyat farkına değecek özellikler var mıdır? Bir sorunu vb. var mı? Fotoğraf çekimi konusunda nasıldır? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
A54'ün çok daha iyi bir kamerası varken, A34 modelinin ise daha iyi bir yonga seti var. Eğer kamerayla işin oluyorsa A54'e değer, eğer işlemciye de önem veriyorsan kameradan bir nebze feragat ederek Galaxy A73 tercih edebilirsin. Güncelleme önemli değil dersen de bahsi geçen cihazlardan tüm alanda çok daha iyi olan S20 FE alabilirsin, bu cihazı hâlâ Android 11'de kullananlar var, kaldı ki Snapdragon varyantı Android 14'te alacak.

Arkadaşlar merhaba, kuzenim için telefon almayı düşünüyorum bu iki telefon arasında kaldım. Aralarında fiyat farkına değecek özellikler var mıdır? Bir sorunu vb. var mı? Fotoğraf çekimi konusunda nasıldır? Teşekkürler.
Kamera için A54 daha iyi bir cihaz. Ama A34 ile arada ki fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum. Yerinizde olsam (güncelleme sorun değilse) S20 FE, güncelleme önemliyse A34 alırdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı