Galaxy A56 ve A36 duyuruldu

O segmentteki arayüz ile diğer arayüz isim dışında aynı değil zaten, kırpılıyor pek önem vereceklerini sanmıyorum. Her ne kadar 6-7 yıl güncelleme desteği söylemi çok iyi olsa da pratik de güncelleme alıyor diye kaldıracağı manasına gelmiyor.
Yani evet A serisinin animasyonları berbat S serisine göre. Tepkisel bir arayüz yok ortada. Güncelleme verilir ama belli bir yerden sonra tek değişiklik Android sürüm sayısının artması olacak gibi duruypr.

Günümüzde hâla daha 300 dolarlık telefonla 1200 dolarlık telefon kıyaslaması yapıp X markası daha iyi diyen insan çok. Bu cihazlar 6 yıl güncelleme desteğini kaldıramayacak belki ama 0 bilgiyle konuşan ve bunları dinleyen insanlar için pazarlama tarafında "6 yıl güncelleme desteği ile geliyor" lafı iyi bir şey.

Evet bayağı haklısınız. Techolay forumunda adam konu açmış 30k telefon önerisi diye. Yurt dışı kayıtsızda alabilirim fark etmez demiş. Birisi S24FE yazdı konuyu açan kişi de "kesinlikle degeceğini düşünmüyorum o ekran gövde oranı o işlemci ile" dedi ben de "işlemci? İşlemcisi gayet iyi." yazdım o da "kötü degil ama daha iyileri var aynı fiyata" yazdı. Yani Xiaomi 14 Ultra vs. önermişler yurt dışı kayıtsız. Daha iyi var dediği de yurt dışı kayıtsız Xiaomi kayıtsız iPhone 15 Pro vs. kıyaslaması saçmalık böyle insanlar çok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı