Galaxy A7 2017 vs. Galaxy S7

Bu iki modele bakabilirsiniz. İhtiyacınız ne yönde tam bilemiyorum. Nokia 8 geçen yılın amiral gemisi ve üst düzey performans alırsınız. Fiyat performans telefonudur. Zenfone Max Pro ise ülkemize yeni giriş yaptı. Kamera ve bataryada gayet başarılı güncel bir cihaz. Performans konusunda da sorun yaşamazsınız.

Asus Zenfone Max Pro ZB602KL 64 GB (Asus Türkiye Garantili ) Fiyatı

Nokia 8 64 Gb - Nokia Türkiye Garantili - n11.com
Nokia 8'e baktım özellikleri hoşuma gitti fakat tasarımını beğenemedim. Zenfone Max Pro'ya gelirsek nedense içimde bir "Samsung olsun" dürtüsü var ve yine onunda tasarımını beğenmiyorum. Kararsızım gerçekten, S7 Android 9.0'da alacak deseler havalara uçarım ama mümkün değil.

Boyutu 6.0 İnch iken 1480 x 720 çözünürlüğünde ve 3500 mAh ve ekran 274 ppi bu değerler oldukça düşük geldi bana. Güncel telefon alacağım diye özelliklerden kısmak istemiyorum.
İleride eliniz para geçince satması daha kolay olur. .J8 telefonu ise arkadaşım kullanıyor. J8 gerçekten bu fiyat bandında güzel telefonlardan biridir. Benim de arkadaşım kullanırken deneyimleme şansım oldu. Çok beğendiğimi söyleyebilirim. Ekranı 1080P gibi hiç 720P gibi değil. Şarjı uzun gidiyor. Uzun kullanımda gözlerde sıkıntı yaratmıyor. Düşündüğünüz gibi pek olmayan bir telefon. Bu saaten sonra S7 alınacak bir telefon olduğunu pek sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İleride eliniz para geçince satması daha kolay olur. .J8 telefonu ise arkadaşım kullanıyor. J8 gerçekten bu fiyat bandında güzel telefonlardan biridir. Benim de arkadaşım kullanırken deneyimleme şansım oldu. Çok beğendiğimi söyleyebilirim. Ekranı 1080P gibi hiç 720P gibi değil. Şarjı uzun gidiyor. Uzun kullanımda gözlerde sıkıntı yaratmıyor. Düşündüğünüz gibi pek olmayan bir telefon. Bu saaten sonra S7 alınacak bir telefon olduğunu pek sanmıyorum.
720P ama 1080 gibi duruyor lafı çok subjektif. Bu çakma Rolex ama birebir gibi geliyor kulağa. J8 gerçekten almayacağım bir telefon gibi duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşününce telefona fazla para vermek mantıklı gelmemeye başladı. Daha düşük fiyatlı ürünlere baktım ve Nokia 6 hoşuma gitti. Sizce Nokia 6 alınır mı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı