Galaxy A7 2018 Sizce Almaya Değer Mi?

LaraInHell

Hectopat
Türk Telekom veya Vodafone'dan faturaya ek almayı düşünüyorum yarın. Arka tarafı çok hoşuma gidiyor fakat ön tarafı bi' o kadar kötü geldi bana. Çok kalın çerçeveli. Ekstra sevmediğim özellikleri de hızlı şarj ve tip-C soketinin olmaması. Bununla beraber maksimum 1080p30fps video çekmesi.. İçindeki Exynos işlemci de maksimum Snapdragon 660 kadar performans gösterir diyenler var bu da korkuttu açıkçası beni biraz. Tasarım olarak P Smart 2019 daha çok hoşuma gidiyor fakat 3 GB RAM ve kamerası pek tatmin etmedi beni. 2000-2200 TL bandında önereceğiniz daha iyi cihazlar var mı acaba? Teşekkürler.

Son düzenleme:
Faturaya ek telefon almayın, aldırmayın. 1900 TL'lik P20 Lite'ye arkadaşım 12 ay boyunca 2900 TL ödedi. Bu dolandırmaktan başka bir şey değil. Bir de utanmadan şu kadar puanınız olursa alabilirsiniz diyorlar. Vodafone üzerinden tek mantıklı seçenek şu an Samsung Galaxy M20'dir.

Alternatif olarak Redmi Note 7 - Honor Play modellerine göz atabilirsiniz.

Honor 10 Lite - P Smart 2019 gibi modellerin çok kırılgan olduğunu düşünüyorum. Sağlamlık testlerine göz atabilirsiniz. Uzun kullanımda sorun çıkartırlar. En azından telefon çerçevesini alüminyum yapabilirlerdi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı