Galaxy A71 vs. Redmi Note 9 Pro

@SeyidFalan Reklamları hadi diyelim tam kapattın, MIUI'da hala bloatware mevcut. Boşuna debloat script'ler yazmıyorlar. Ek olarak Redmi Note 8 Pro'da soba gibi G90T var. Evet performansı iyi ama yavaşlamaya başladığında (ki yakın zamanda başlar, MIUI etmeni) Custom ROM bulmak zor olacaktır MTK cihaz olduğundan.

Hocam M51 de bayağı güzel diyorlar. X3 M51'den hangi konularda daha zayıf? Aralarında çok fark var mı?
Aralarında çok fark yok. Yine de M51 alman daha sağlıklı. One UI çok daha iyi, ekranı Super AMOLED+ ve bataryası kocaman. AMOLED kullandıktan sonra LCD'ye dönemezsin bile.
@Teknocuk kullanıyor, o söylesin.

@SeyidFalan Reklamları hadi diyelim tam kapattın, MIUI'da hala bloatware mevcut. Boşuna debloat script'ler yazmıyorlar. Ek olarak Redmi Note 8 Pro'da soba gibi G90T var. Evet performansı iyi ama yavaşlamaya başladığında (ki yakın zamanda başlar, MIUI etmeni) Custom ROM bulmak zor olacaktır MTK cihaz olduğundan.

Aralarında çok fark yok. Yine de M51 alman daha sağlıklı. One UI çok daha iyi, ekranı Super AMOLED+ ve bataryası kocaman. AMOLED kullandıktan sonra LCD'ye dönemezsin bile.
@Teknocuk kullanıyor, o söylesin.
Şu an M51 kullanıyorum ve aşırı memnunum. Zaten sizin önermeniz ile almıştım. Konu sahibinin herhangi bir sorusu varsa cevaplamaktan mutluluk duyarım.

Şu an M51 kullanıyorum ve aşırı memnunum. Zaten sizin önermeniz ile almıştım. Konu sahibinin herhangi bir sorusu varsa cevaplamaktan mutluluk duyarım.

Kanka M51'in sevmediğin bir yanı var mı, 2 aydır inceleme yapıyorum bu A71 ve M51 hakkında fakat A71'in inceliği konusunda daha çok A71 tarafındayım. M51 rahatsız edici bir kalınlığa sahip mi acaba? Ve 0'dan 100'e kaç dakikada şarj oluyor. Cevaplarsan sevinirim ve son olarak fazla ısınıyor mu oyunda falan

Son düzenleme:
Kanka M51'in sevmediğin bir yanı var mı, 2 aydır inceleme yapıyorum bu A71 ve M51 hakkında fakat A71'in inceliği konusunda daha çok A71 tarafındayım. M51 rahatsız edici bir kalınlığa sahip mi acaba? Ve 0'dan 100'e kaç dakikada şarj oluyor. Cevaplarsan sevinirim ve son olarak fazla ısınıyor mu oyunda falan?
0'dan 100'e 113dk olarak ölçtüm. Bana göre gayet ince çünkü geçtiğim telefon tuğla gibiydi sevmediğim bir yanı yok.

Hocam ben de RN9 Pro ve Poco X3 NFC arasında kaldım. Türkiye garantili değil de diğer IMEI atmalı olanlardan alacağım alırsam. Reklam sorununu kullanmadığım için bilmiyorum, çok mu can sıkıcı? Daha önce hiç Xiaomi telefon kullanmadım, böyle başka sıkıntılar var mı acaba?
Neredeyse 1 senedir Mi 9T Pro kullanıyorum reklam çıktığını hiç hatırlamıyorum. Alınca ayarı kapatmıştım. Bir kere Instagram'a girince Xiaomi sayfasını takip edin demişti baya önce ona da bir daha gösterme diyip kapatmıştım. Nedense kullanan kullanmayan herkesin ağzında dolanıyor reklam ama o dediğim sayılıyorsa 1 kere görmüşümdür.

Tamamdır büyük ihtimal M51 alacağım. Teşekkürler <3
M51'e bütçem yetmediği için RN9 Pro tercih etmiş birisi olarak M51'i kesinlikle öneririm. OneUI arayüzü ve Snapdragon 730G'nin verimliliği ile çok güzel bir cihaz. 7000 mAh bararyası çok iyi. Şarj olma süresi bir nebze uzun olsa da ömrü de uzun sonuçta. Bana kalırsa polikarbonat malzeme kullanılması ve 1080p 60 FPS video çekim özelliği olmaması haricinde alınabilir telefon. Uzun ömürlü olacağı kanaatindeyim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı