Galaxy A71 vs. Redmi Note 9 Pro

Hocam peki Xiaomi özelinde yurtdışından gelen cihazlar ile Türkiye garantili olanlar arasında performans bakımından herhangi bir farklılık var mı? @Vaaliourts @Teknocuk @78501 @Samotne Ciasteczka @rocinante
Performans farkı olmaz. Çekim gücü farkı olabilir. Dikkat edilmesi gereken hususlar var. Mesela cihazların Global ismiyle farklı pazarlardaki isimleri farklı olabiliyor. Buna bağlı olarak donanım farklılıkları olabilir. Redmi Note 9 Pro'da bu durum bariz bir şekilde belli. Joyeuse kodlu cihaz Avrupa pazarında Redmi Note 9 Pro olarak geçerken bazı pazarlarda Redmi Note 9 Pro Max olarak geçiyor. Curtana kodlu cihaz ülkemizde Redmi Note 9S olarak adlandırılırken bazı pazarlarda Redmi Note 9 Pro olarak adlandırılıyor. Samsung'un bazı modellerinde ise işlemci farkından doğan performans farkları olabiliyor. Yani modelden modele yurtdışı cihazı ve distbrütör cihazı arasında farklılıklar oluşabiliyor.

Kanka orjinal imei mi attırıcan ? :D yoksa merdiven altı yerlerden mi
Kanka orijinalden kastın telefonun kendi IMEI'si ise yani pasaporta kayıt vs. ise hayır onu yaptırmıycam. Benim evde eski bir Nokia C5-03 vardı onu attım da kutusu duruyor üstünde IMEI'si yazıyor onunkini kullanmayı düşünüyorum. İnternete girebilen bir cihazın IMEI'si olması gerekiyormuş sanırım.
Performans farkı olmaz. Çekim gücü farkı olabilir. Dikkat edilmesi gereken hususlar var. Mesela cihazların Global ismiyle farklı pazarlardaki isimleri farklı olabiliyor. Buna bağlı olarak donanım farklılıkları olabilir. Redmi Note 9 Pro'da bu durum bariz bir şekilde belli. Joyeuse kodlu cihaz Avrupa pazarında Redmi Note 9 Pro olarak geçerken bazı pazarlarda Redmi Note 9 Pro Max olarak geçiyor. Curtana kodlu cihaz ülkemizde Redmi Note 9S olarak adlandırılırken bazı pazarlarda Redmi Note 9 Pro olarak adlandırılıyor. Samsung'un bazı modellerinde ise işlemci farkından doğan performans farkları olabiliyor. Yani modelden modele yurtdışı cihazı ve distbrütör cihazı arasında farklılıklar oluşabiliyor.
Anladım hocam, dediğim gibi yurtdışı versiyonu almayı düşünüyorum. RN9 Pro ya da X3 NFC alacağım büyük ihtimal ama X3 NFC daha olası gözüküyor benim için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı