Galaxy Ace S5830i alınır mı?

muratbabaxx

Picopat
Yer
Kırklareli/Lüleburgaz
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
INTEL I5 13400F SAPPHIRE RX6700XT CRUCIAL 1TB NVME M.2 SSD XIGMATEK LUX G 650W MSI H610M-E DDR4 8x2 3200MHZ GSKILL RAM
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ler-samsung-galaxy-ace-5830i-1211624115/detay bu ilandaki telefon koleksiyonluk olarak alınır mı? 250 liraya anlaştık ancak telefonun bataryası yokmuş, bir sorunu var mı yok mu diye sorduğumda bataryası dışında hiçbir sorunun olmadığını söyledi. Bataryası şişmiş atmış. Cihazı gidip görme şansım var ancak yine de sizlere sormak istedim. Sizce değer mi?

Geçen gün dolapta görmüştüm 2 tane, çalışıyordu ve bataryası vardı galiba. İsterseniz ilanı atabilirim, fiyatı 250 lira gibi bir şeydi.

Geçen gün dolapta görmüştüm 2 tane, çalışıyordu ve bataryası vardı galiba. İsterseniz ilanı atabilirim, fiyatı 250 lira gibi bir şeydi.

Olur hocam, atarsanız iyi olur. Bu ilan aynı şehrimde olduğundan buna bakıyordum. Sizce fiyatına değer mi peki bu?

Olur hocam, atarsanız iyi olur. Bu ilan aynı şehrimde olduğundan buna bakıyordum. Sizce fiyatına değer mi peki bu?

Aynı şehirde olduğunuzdan ve gerçekten çalışıyorsa değer. Çünkü başka şehirde olsa Sahibinden'de 100 lira, dolapta 40 lira gibi bir kargo ücreti ve hizmet bedeli ödeyecektiniz.

Koleksiyon değeri taşıyan bir cihaz olduğunu düşünmüyorum. Farklı modellere bakmanızı tavsiye ederim.

Neler önerirsiniz hocam? Önerilerinize açığım.

Aynı şehirde olduğunuzdan ve gerçekten çalışıyorsa değer. Çünkü başka şehirde olsa Sahibinden'de 100 lira, dolapta 40 lira gibi bir kargo ücreti ve hizmet bedeli ödeyecektiniz.

Dolapta 65 liraya S5830 bataryası gördüm ancak dolap uygulamasını daha önce hiç kullanmadım. Güvenilir mi? Ve S5830 bataryası S5830i ye uyar mı bilginiz var mı?

İlk jenerasyon Galaxy s ya da Note 1 olabilir. Başlangıç için S3 mini almak daha mantıklı tabii.

Peki hocam o modellerinde şehrimde ilanını bulursam kaçırmam, teşekkür ederim ilginiz için. İyi akşamlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı