Galaxy Buds 2 alınır mı?

preyy

Kilopat
Katılım
16 Mart 2020
Mesajlar
4.970
Makaleler
3
Çözümler
50
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaklaşık 1300 TL bütçem var ve bu bütçede Buds 2 en iyi tercih gibi geldi bana. Kulaklığı uzun bir süre kullanacağım ve pil ömrü çok önemli(kaç saat dayandığı değil pilin sağlığı). Şu an Android kullanıyorum ama seneye Samsung telefon alacağım ekosistem mantığıyla Buds 2 mantıklı geldi. Sizce alınır mı? Bundan önce TaoTronics SoundLiberty 97 kullanıyordum.
 
Son düzenleme:
Şu an kullanıyorum gayet yeterli bir kulaklık. Tizleri biraz sibilant yani hafif ıslığımsı yüksek oluyor onu ekolayzırla ayarlayınca gayet iyi duruma geliyor. Baslar ise gayet iyi ve yeterli. Aktif gürültü önleme çok mükemmel olmasa da işini yapıyor. Ambiyans modu çok iyi. Yazılım özelliklerine 360 derece ses özelliği geldi bu büyül bir artı. Özetle gayet iyi bir kulaklık yine alacak olsam alırım. Hatta bir ara sol kulaklık suya girdi, normalde su geçirmezlik IPX 2 yani sadece hafif sıçramalara karşı dayanıklı. Yaklaşık 6 ay geçti halen sağlam bir biçimde çalışıyor. Eksi yönleri neredeyse yok denecek kadar az. Kulaklığın dış yüzeyi parlak ondan dolayı elden kayıp düşebiliyor. Kutusu da aynı şekilde parlak yapılmış Buds Pro gibi mat değil ondan dolayı kaygan. Bir de kablosuz şarjı beceremedim elimdeki Galaxy Watch 4'ün kablosuz sarjı olmadı. Ayrıca Watch 4 ile yazılım ayarı var saat üzerinden gürültü önleme, dokunmatik kilidi gibi ayarlar oluyor. Şarj ömrü gayet yeterli firmanın dediği gibi tek kulaklık 5 saat kutuyla 25 saat ANC açık götürüyor. Boyutu küçük, kulağa rahat oturuyor. Yazılımı gelişmiş, bir sürü ayar mevcut. Özetle kulaklığı sevdim. Ses kalitesi gayet iyi. Özellik bakımından bol. Fiyat segmentinde bence en alınası model bu. Jabra'larla arada kaldım ancak frekans eğrilerine ve detaylı grafiklere bakınca Buds 2 öndeydi.
20220808_215035.jpg
 
Son düzenleme:
Pil sağlığı için Samsung Xiaomi Huawei Apple gibi bilinen firmalardan şaşmayın. Soundpeats ve TaoTronics bataryaları bana çok kaliteli gelmedi.

Evet kullandığım SoundLiberty 97 modeli ilk aldığımda 1 hafta rahat götürüyordu son zamanlarda 3 gün zar zor götürmeye başladı. En son kaybettimde kurtuldum.

Şu an kullanıyorum gayet yeterli bir kulaklık. Tizleri biraz sibilant yani hafif ıslığımsı yüksek oluyor onu ekolayzırla ayarlayınca gayet iyi duruma geliyor. Baslar ise gayet iyi ve yeterli. Aktif gürültü önleme çok mükemmel olmasa da işini yapıyor. Ambiyans modu çok iyi. Yazılım özelliklerine 360 derece ses özelliği geldi bu büyül bir artı. Özetle gayet iyi bir kulaklık yine alacak olsam alırım. Hatta bir ara sol kulaklık suya girdi, normalde su geçirmezlik IPX 2 yani sadece hafif sıçramalara karşı dayanıklı. Yaklaşık 6 ay geçti halen sağlam bir biçimde çalışıyor. Eksi yönleri neredeyse yok denecek kadar az. Kulaklığın dış yüzeyi parlak ondan dolayı elden kayıp düşebiliyor. Kutusu da aynı şekilde parlak yapılmış buds Pro gibi mat değil ondan dolayı kaygan. Bir de kablosuz şarjı beceremedim elimdeki Galaxy Watch 4'ün kablosuz sarjı olmadı. Ayrıca Watch 4 ile yazılım ayarı var saat üzerinden gürültü önleme, dokunmatik kilidi gibi ayarlar oluyor. Şarj ömrü gayet yeterli firmanın dediği gibi tek kulaklık 5 saat kutuyla 25 saat ANC açık götürüyor. Boyutu küçük, kulağa rahat oturuyor. Yazılımı gelişmiş, bir sürü ayar mevcut. Özetle kulaklığı sevdim. Ses kalitesi gayet iyi. Özellik bakımından bol. Fiyat segmentinde bence en alınası model bu. Jabra'larla arada kaldım ancak frekans eğrilerine ve detaylı grafiklere bakınca Buds 2 öndeydi.

Evet bende Jabra'larla arada kaldım ama Samsung kalitesi beni daha çok çekiyor. Kararımı verdim sanırım haftaya alacağım.
 
Evet bende Jabra'larla arada kaldım ama Samsung kalitesi beni daha çok çekiyor. Kararımı verdim sanırım haftaya alacağım.
Jabra'lar fena değildi ancak Samsung daha çok bana göreydi, telefonum da Samsung olduğu için Scalable Codec özelliği aktif oluyor bu da yüksek kbps ses iletimi demek. Ayrıca zaten saat, telefon ekosistemini de tamamlamış oluyordum. Samsung tarafında bas doğruluğu yüksek, onun rakibi Jabra T75'te ise tiz doğruluğu daha yüksek. Samsung'un tizleri biraz parlak yani ıslığımsı.
Jabra Elite 75t Truly Wireless vs Samsung Galaxy Buds2 Truly Wireless Side-by-Side Headphones Comparison
 
Jabra'lar fena değildi ancak Samsung daha çok bana göreydi, telefonum da Samsung olduğu için scalable codec özelliği aktif oluyor bu da yüksek Kbps ses iletimi demek. Ayrıca zaten saat, telefon ekosistemini de tamamlamış oluyordum. Samsung tarafında bas doğruluğu yüksek, onun rakibi Jabra T75'te ise tiz doğruluğu daha yüksek. Samsung'un tizleri biraz parlak yani ıslığımsı.
Jabra Elite 75t Truly Wireless vs Samsung Galaxy Buds2 Truly Wireless Side-by-Side Headphones Comparison

Bass odaklı müzikler daha çok dinlerim ama tiz de önemlidir Buds 2 ikisinde de üzmez herhalde.

@4X3S D3NIED hocam ANC performansı nasıl. Aklımda tek soru bu kaldı.
 
Son düzenleme:
Buds 2 aldım ANC mükemmel çalışmasada benim gibi sessiz kütüphane ortamında kullanacak biri için yeterli. Ses kaliteside gayet iyi ekolayzıra çok net tepkiler veriyor kulaklık.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı