Galaxy Buds 2 bozuldu

Merhaba, bugün kulaklığımı dışarıda çıkarttım dün akşam ve bugün hiç takmadım. Dışarıda bir baktım bir yerden bir ses gelmiyor gidiyor diğer yandan ses olması gerekenden daha az geliyor ses arttırsam bile yani iki kulak kısmı da kafayı yemiş. Dün akşam kulaklığı hiç takmadığımı belirtmiştim dün bir de temizleme yapmıştım acaba o zaman mı bozdum diye şüphe ediyorum temizlerken çünkü temizledikten sonra hiç o gün kulağıma takmadım dışarıda fark ettim bozulduğunu. Sizin başınıza hiç böyle bir durum geldi mi? Kulaklığı uygulamadan sıfırlasam düzelir mi veya müşteri hizmetleri ile mi iletişime geçmeliyim? Kulaklık daha 2 aylık falandı müşteri hizmetleri de muhtemelen servise yönlendirecek 😥

Sıfırlamayı deneyin. Diğer durumda servis tek çözüm gibi. Temizlerken bir şey olmamıştır muhtemelen. Buds serisinde böyle bir problem duymuştum.

Benim kulakligimda da birinden ses gelmiyor birinden az ses geliyordu tam ismini bilmiyorum ama ses çıkışının olduğu yerdeki ızgarayı sökmuştüm düzelmişti belki basınçtan vs. olabilir.

Garantiye vermeyi karar verdim.

Arkadaşlar garanti çözdü 1 gün sonra teslim aldım kulaklığı değiştirmediler kendileri çözdü fakat gene bir yerden ses gelmiyor diğer yerden ses normal geliyor gibi ama bir yerden ses gelmiyor sizce ürün mü bozuk?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı