Peki 1A adaptör alsam sorun olur mu ?Samsung'un orijinal adaptörü en sağlıklısı olacaktır.
Yani 1 amper olması şarjının daha yavaş dolmasına sebep olmaz değil mi ?Orijinal aldığınız sürece bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum.
Yani 1 amper olması şarjının daha yavaş dolmasına sebep olmaz değil mi?
Bir de uygun bir link atabilir misiniz?
@zekiros
O kısım için bir şey söyleyemeyeceğim, fakat benim de telefonum Samsung ve aynı kulaklığa sahibim, telefon kutusunun içinden çıkan adaptör 15W ve gayet yeterli oluyor. Kusura bakmayın hocam link bulamadım fakat modeli TA20 hızlı şarj aleti olarak geçiyor.
Son bir şey daha soracağım. Ben de de 25W adaptör var telefona ait. Ama şöyle bir şey gördüm internette. 25W kulaklığa fazla gelip kulaklığı olumsuz etkileyebiliyor diye. Sizce 25W ile şarj mı edeyim yoksa kulaklığa uygun (1a, 2A vs.) Yeni bir adaptör mi alayım?
Tamamdır. Çok teşekkür ederim ilginiz için.Bir şey olmaz muhtemelen. Sonuçta bunu düşünüp kulaklığı yapmışlardır diye düşünüyorum, şu an elinizdeki adaptörü kullanabilirsiniz.
Son bir şey daha soracağım. Ben de de 25W adaptör var telefona ait. Ama şöyle bir şey gördüm internette. 25W kulaklığa fazla gelip kulaklığı olumsuz etkileyebiliyor diye. Sizce 25W ile şarj mı edeyim yoksa kulaklığa uygun (1a, 2A vs.) Yeni bir adaptör mi alayım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.