Galaxy Buds 2 için adaptör önerisi

fdhgsd

Hectopat
Daha fazla  
Samsung Galaxy Buds 2 kulaklığa hangi adaptör alınmalı? Sadece kablo çıkıyor kutusundan. En sağlıklı şekilde nasıl şarj edebilirim?

Yani 1 amper olması şarjının daha yavaş dolmasına sebep olmaz değil mi?
Bir de uygun bir link atabilir misiniz?

@zekiros

O kısım için bir şey söyleyemeyeceğim, fakat benim de telefonum Samsung ve aynı kulaklığa sahibim, telefon kutusunun içinden çıkan adaptör 15W ve gayet yeterli oluyor. Kusura bakmayın hocam link bulamadım fakat modeli TA20 hızlı şarj aleti olarak geçiyor.

O kısım için bir şey söyleyemeyeceğim, fakat benim de telefonum Samsung ve aynı kulaklığa sahibim, telefon kutusunun içinden çıkan adaptör 15W ve gayet yeterli oluyor. Kusura bakmayın hocam link bulamadım fakat modeli TA20 hızlı şarj aleti olarak geçiyor.

Son bir şey daha soracağım. Ben de de 25W adaptör var telefona ait. Ama şöyle bir şey gördüm internette. 25W kulaklığa fazla gelip kulaklığı olumsuz etkileyebiliyor diye. Sizce 25W ile şarj mı edeyim yoksa kulaklığa uygun (1A, 2A vs.) yeni bir adaptör mi alayım?

Son bir şey daha soracağım. Ben de de 25W adaptör var telefona ait. Ama şöyle bir şey gördüm internette. 25W kulaklığa fazla gelip kulaklığı olumsuz etkileyebiliyor diye. Sizce 25W ile şarj mı edeyim yoksa kulaklığa uygun (1a, 2A vs.) Yeni bir adaptör mi alayım?

Bir şey olmaz muhtemelen. Sonuçta bunu düşünüp kulaklığı yapmışlardır diye düşünüyorum, şu an elinizdeki adaptörü kullanabilirsiniz.

Son bir şey daha soracağım. Ben de de 25W adaptör var telefona ait. Ama şöyle bir şey gördüm internette. 25W kulaklığa fazla gelip kulaklığı olumsuz etkileyebiliyor diye. Sizce 25W ile şarj mı edeyim yoksa kulaklığa uygun (1a, 2A vs.) Yeni bir adaptör mi alayım?

Aynısını bende merak ediyordum bende de 25W var orijinal bir sıkıntı olacağını sanmıyorum kullan kardeşim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı