Galaxy Buds 2 kulaklık degişimi yapılır mı?

TalisMann

Hectopat
Merhaba, bu konuya herkes fikrini yazarsa sevinirim. Özellikle önceden servis ve değişim iade yapmış kişiler. Öncelikle 2 sene önce, Hepsiburada üzerinden Hepsiburada satıcısından aldığım 2 yıldır kullandığım Galaxy Buds 2 kulaklığın şu son 1 yıla yakındır şarj acayip şekilde hızlı bitiyor. Şeffaf modda 3 saat gidiyor hatta bazen 3 saati görmeden 0'a iniyor. Özellikleri filan kapatsam bile 15 20 dk ekliyor eklemiyor, kutu da aynı şekil 2 kez koydum mu kutuya kırmızı ışık yanıp sönüyor yani o da direkt bitiyor. İkisinde de bariz şekilde şarj su gibi gidiyor. Zözellikle kulaklıklarda şimdi şeffaf moddan vs demeyin onda da Max 1 saat filan fark ediyor ve ben günde 10 15 saat kullanmıyorum, haftada 4 gün günde 3 5 saat filan kullanıyordum öyle 24 saat boyunca değil. Ürünün garantisini bitmesine 25 gün civari kaldı garantiye göndereceğim çünkü kulaklığı 1 saat taksam şarj 65'e 70'e düşüyor hemeh. Son ses seviyesinde de dinlemiyorum orta da hatta çoğunlukla düşükte dinliyorum. Hepsiburada'ya kargo yoluyla vermek istiyorum onlar servise ulaştırsın incelensin çünkü servis evime çok uzakta merkezde ve oraya gidip gelemem birkaç yerde direkt değişim yaptıklarını vs gördüm. Samsung'u aradım kargo kodu vermeleri için dememe rağmen en yakın servise yönlendiriyorlar hafta içi çalıştığım için gidemiyorum, 17.30 gibi erken kapanıyor hafta sonu cumartesi de yarım gün o günde gidemem maalesef başka işlerim var. Hepsiburada'dan deneyeceğim anlatacağım durumu sizce değişim yaparlar mı? İade kesinlikle istemem çünkü ben 1300e almıştım, şimdi fiyatı o kadar şişirmişler ki 4K olmuş. Görsel ekledim, Hepsiburada'ya girince orada iade diğer talepler var, oradan iade veya değişim istiyorum kısmına tıklayıp, gerekli şeyleri yükleyeceğim göndereceğim. Hiçbir şekilde olmadı iş yerinden izin alıp götüreceğim servise. Şimdi sizin görüşleriniz nedir direkt değişim yaparlar mı? Nelere dikkat edeyim? Öneriniz nedir veya kulaklık açılıp batarya filan değişiyor mu? Yazarsanız sevinirim, teşekkürler herkese.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250626_230341_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20250626_230341_Hepsiburada.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 15
  • Screenshot_20250626_230347_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20250626_230347_Hepsiburada.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 15
  • Screenshot_20250626_230405_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20250626_230405_Hepsiburada.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi ayda satın aldınız?

Bunun garantisi hala devam ediyor. Satıcının değişim veya iade yapması gerekiyor. Değişim yapın gitsin.

Sizce Hepsiburada'dan mı vereyim yoksa servise mi gideyim ben Hepsiburada'dan açsam daha iyi olur diyorum olmazsa servise giderim.

Onu siz karar verin. İkisinin arasında çok fark yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı